Godnatt !


OM jag känner mig duktig !

Jag känner mig rejält hurtig just nu ! Jag har tränat konstant sen min fot blev läkt. Idag har jag varit och tränat på plus med Hellqvist. Sedan åkte vi till Halvorstorp för att se våra gulklädda ta hem 3 poäng. Och som vi gjorde det ! Jag är riktigt stolt över er grabbar. Fortsätt så och vi kommer att klättra i tabellen. Annars har dagen varit väldigt lugn, suttit och pratat om en resa i slutet av juli eller början utav augusti. Vi får se vad det slutar med.


Måndag !

Tjenare ! Vaknade precis. Vad händer ? Haha klockan är ju fan 15.00 snart. Och jag skall iväg till min morbror klockan 17.00, där vankas det lite middag. Ser väldigt positivt till sommaren i Sverige, solen skiner som in i helvete idag. Hoppas vädret håller i sig bara ! Ciao.

Godnatt !

Jag känner hur febern tar över min kropp. Mathias har smittat mig ! Detta är inte bra jag vill ju inte bli sjuk. Har kollat klart några avsnitt utav scrubs och skall ta en alvedon och gå och lägga mig. Men innan det så vill jag bara hälsa mina nya besökare varmt välkommna till barawii.



Söndag !

Trött tröttare tröttast ! Ja verkligen. Kom precis innanför dörren har varit hemma hos Mathias och spelat lite Fifa. Alltid lika roligt ! Man tar fram barnet i sig när man spelar. Kvällen ser förövrigt väldigt lugn ut, jag är för trött idag så ska alldeles strax stänga av datorn. Men innan det några avsnitt utav Scrubs ! Gillas.

The Script - Break Even


Bakis och Skakis !

Oj herrejävlar ! Vad bakis jag är förtillfället. Gårdagen spenderades med Amanda och Lilla Edets crew. Jag hade det väldigt trevligt får jag säga. Men blev nog en eller två glas för mycket i slutet, känner jag nu i efterhand. Söndag idag och jag kommer bara ta det allmänt lugnt. Lite chips och cola ! Ja det gillar vi. Lägger upp en bild ifrån gårdagens maskerad. Temat var "stekartema", hur lyckades jag ? Haha...


Gästbloggaren Evelina

Hey, Evelina här..yes you heard me right! Jag hann inte riktigt presentera mig igår så jag slänger in ett inlägg lite snabbt nu. Jag kommer gästblogga i Kevins blogg då och då and I hope u'll like it. Jag är tacksam över att jag fått det förtroendet av Kevin, att jag får möjlighet att blogga här..det ska bli riktigt kul! Har ni frågor eller någonting så finns jag på den här bloggen. // Evelina


Party !

Tjenare ! Då var det äntligen lördag och jag skall alldeles strax hoppa in i duschen. Ikväll vankas det maskeradfest till fullo, jag hoppas på en trevlig samt rolig kväll. Dagen har förövrigt varit väldigt lugn har inte hänt så mycket. Jag återkommer senare.

Jasmine min idol !

Denna tjejen är min idol ! Jasmine Tyrell heter hon och jobbar på Carlings på torp. Om ni vill signa henne så vet ni nu vart ni finner henne.  // Kevin :)


Välkomnar Evelina Till Barawii.blogg.se




Tjenare ! Sa precis Hejdå till gubbarna dem ska till strandgatan och supa till. Själv så stannar jag hemma för jag orkar inte gå ut. Tröttheten har tagit över ! Vill samtidigt passa på att tacka Evelina som har fixat min header på bloggen. Som förövrigt är min nya gästbloggare här på Barawii.blogg.se. Jag hälsar henne varmt välkommen.Du hittar hennes blogg här : Evelina



Gästblogg: Evelina

Kevin får presentera mig vid ett annat tillfälle för jag har inte riktigt tid nu men när jag ändå är inloggad ville jag passa på att skriva att Kevin är världens snällaste och världens gulligaste♥  //Evelina


Helg !

I väntands stund ! Så passar jag på att skriva några rader. Ikväll är det tänkt att några vänner ska komma över och dricka lite sedan iväg till strandgatan. Låter inte helt fel ! Imorgon blev jag bortbjuden på en maskeradfest. Kvällens tema kommer att vara "stekare". Vad i helvete ska man ha på sig då ? Jag menar kamma håret bakåt och se allmänt stekig ut ? Haha jag vet inte ! Jag lägger upp en bild imorgon, så får vi se vad för klädsel jag väljer.


Spelas Flitigt !


Dags för Fredagsmys !

En seg Fredag ! Ja så inleder jag detta inlägget. Gårdagen var väldigt långtråkig, det hände inte mycket alls. Jag och Mike tog det rejält lugnt med lite god mat och några öl. Idag är det Fredag och jag skall bara ta det lugnt. Har precis avslutat ett bra pass på gymmet med Johan "Bernstek" Bernsand. Jag återkommer lite senare under kvällen. Men innan jag drar så ville jag passa på, att hälsa Nicklas Hassel en liten hälsning. Vi saknar dig !
Mvh : Barawii


Torsdag !

Huvudvärk. Ja det har jag faktiskt ! Igår så satt vi hemma hos mig och drack med några vänner. Kvällen var underhållande och väldigt rolig, men jag mår mindre bra idag. Torsdag idag och jag skall hjälpa min mormor oh bära ut min tvättmaskin. Snäll som jag är så har jag givit henne den. Hon behöver den nog  mer än vad jag gör. Och på tal om annat, så ber jag om ursäkt Evelina för att jag inte var inne vid 9 tiden <3.

Önska mig lycka till !

Då var ansökningsblanketten skickad ! Nu väntar vi bara på att dem ska höra av sig. Jag håller tummarna ! Annars har det inte hänt mycket alls, har gått runt och dammat av och damsugit hela lägenheten. Håller på och söker en ny lägenhet, jag hoppas verkligen att jag får den.

Godmorgon Sverige !


Godmorgon ! Ligger här i sängen och är lite smått nyvaken. Jag ska alldeles stax gå upp och äta frulle tänkte jag, men innan det så skriver jag ett litet inlägg. Onsdag idag och planerna är inte alls stora, skall nog gå ut och gå lite senare. Annars så ser dagen/kvällen väldigt lugn ut. Jag återkommer senare !

Så trött på det !

Vet om att jag borde har lagt mig för en stund sedan. Men jag kan inte ro för att jag är vaken. Jag är gött irriterad förtillfället ! Det har varit ett jävla tjat på att killar är si och så, och att det är alltid dem som ställer till det. Jag börjar tveka på detta ! Jag har varit singel i drygt 2 år och har träffat tjejer som har haft killar och har än idag. Men va vi killar är blåögda egentligen, vi tror på vad våra tjejer säger. Tjejer är som ormar ! Och jag är glad över att jag inte har någon flickvän. Om jag nu skulle lägga fram alla korten på borden så skulle nog dem flesta förhållanden vara över. Var inte sur på mig ! Var sur på era respektive. Så avslutar jag kvällens inlägg.


Dilemma !


Godnatt !

Tjenare tillbaka till rutan ! Träningen gick suveränt och jag skada mig inte. Glädjande besked ! Just nu sitter jag här och gör ingenting, suttit och pratat med min soulmate Evelina. En riktigt trevlig prick får jag säga ! Ja finns la inte så mycket mer att tillägga förutom att säga att dagen har varit super. Jag lägger upp ett litet klipp ifrån dagen som varit. Godnatt !


Rastlös !

Tjenare ! Snart är klockan halv 3 och jag skall bege mig ner till stan snart. Där väntar lite ärenden sedan vankas det träning runt 7 tiden. Men innan det kommer tönten och gör mig sällskap nån timma. Roligt !  Dagen förövrigt har varit väldigt seg, det har inte hänt mycket alls. Har mest gått runt i min lägenhet och tänkt på vad man ska göra. Inte kommit på något än haha. Jag får springa iväg nu !

Tisdag !

Godmorgon ! Vaknar upp med en väldans hunger. Vad kan detta beror på ? Jag har ingen aning faktiskt, jag satte precis på vattnet och gjorde några äggmackor. Gott ! Ligger förtillfället i sängen och lyssnar på Rabih ifrån idol grym röst. Tisdag idag och jag ska göra mitt första fotbollspass, lite små nervös och spänd över detta. Nu blir det lite Frulle !

Godnatt !



Jag njuter !


Tröttare än tröttast !

Då har man tränat klart för dagen ! Känns väldigt skönt får jag faktiskt säga. Men jag tror jag sträckte lårmuskeln när jag gick på bandet. Har fruktansvärt ont nu. Sitter förtillfället hemma i min lägenhet och lyssnar på Lars, funderar på vad man ska göra utav dagen som är kvar. Några förslag? Kanske åka ner till stan och ta en fika ? Jag får suga på karamellen så länge. Vi hörs senare !

Mamma (L)

Godmorgon ! Igår var ingen rolig natt får jag säga. Jag hade nog värsta mardrömmen tror jag. Vaknar upp hel kallsvettig och rädd men för vad ? Det kan jag inte riktigt svara på. Imorgon är det exakt 1 månad kvar tills min lilla Mamma kommer hem :). Jag längtar ! Skall bli skönt att få spendera lite tid med henne. Nu har hon varit borta i snart 6 hela månader. Jag har saknat henne förgäves !

Älskar dig !


Söndag !

OJ OJ OJ ! Då var man tillbaka till skrivandet. Har haft fullt upp så tiden har inte riktigt räckt till. Haha va upptagen jag lät va ? Om det ändå vore så ! Jao Fredags så var jag med Hellqvist, vi kika på fotboll och tog det allmänt lugnt. Sedan kom Lördagen då och då vet vi alla vad som gäller öl och Champions League. Världsklass ! Inter tog hem buklarn till Italien och festade antagligen hela kvällen. Vilket vi gjorde med, men på Lipz haha var la inget direkt röj där men vi gjorde det bästa utav situationen.

Miss the old days !

Hello ! Har spenderat hela min dag med Hellqvist och Aras. Trevligt trevligt ! Vi har slappat och spelat Fifa det har varit riktigt trevligt. Nu ska jag byta om och gå ut och gå. Sedan avslutar jag kvällen med en bra film.
Jag hann även med ett tidigt morgonpass med Sandra, men hon orkade inte med tempot.


Goda Dagars Magi !



Godmorgon Onsdag !

Sitter hemma hos min morbror och äter frulle. Dagen förövrigt kommmer vara väldigt stressig. Har en hel del ärenden att göra, massa papper som måste skickas in. Senare framåt kvällen ska jag ut och promenera igen. Jag återkommer senare. Väldigt roligt att se att besökarna har ökat !


Varför ?

Jag vet inte om det är mig det är fel på eller vad det kan va. Men hur det kommer sig att man oftast blir sentimental på kvällarna ? Jag menar på dagarna, så har man så mycket annat att tänka på. Jag har en tendens att bli lite små deppig och allmänt nere framåt kvällen. Men försöker göra det bästa utav situationen. Nej nu ska jag släppa detta och försöka tänka på annat. Jag pratar i nattmössan just nu känner jag !

Godnatt !

Då var powerwalken avklarad ! Känns otroligt skönt nu i efterhand att få det avklarat. Får tacka min vän Sandra som gjorde mig sällskap under kvällens gång. Fast genom telefonen dock !  Alltid något. Jag skall upp tidigt imorgon så det blir att lägga sig tidigt ikväll. Godnatt !

Tvätt !

Då var kläderna inlagda i tvätten och jag har tillbringat min tid med min kusin och min moster. Världklass! Nu ska vi äta lite middag och njuta utav dagen som är kvar.



The Coral !


Tisdag !

Godmorgon ! Ligger förtillfället i sängen och lyssnar lite på musik. Skall alldeles strax stiga upp och göra frukost. Sedan ska jag åka hem till min morbror och hänga där. Dagen förövrigt ser väldigt lugn ut, händer inte mycket faktiskt. Skall ut och gå senare och deffa ner några kilon. Jag kämpar !


Elliott Yamin !


Godnatt !

Precis hemkommen från en trevlig promenad ! Dagen har varit väldigt händelserik, har lunchat med släkten och även hunnit med en fika med Eroll. I sittandes stund satt vi och snackade om allt från himmel och jord. Och kom fram till att min nästkommande adress skall bli Söder. Stockholm med andra ord ! Om allt går som planerat, så kommer jag inom en snar framtid att befinna mig i Stockholm. Jag håller tummarna ! Jag lägger upp denna låten som väcker fina samt tråkiga minnen. Njut ! Och godnatt....


Jag tror på Ödet !

Jag är glad idag !  Och jag vet precis varför :).

This is Malmö Bitch !


Powerwalk !

Fan vad segt orkar verkligen inte gå ut och gå nu. Men jag måste verkligen ! Mina kilon börjar sakta med säkert börja känna sig bekväma. Jag måste göra något åt saken ! Dags att börja äta nyttigt och minska alkoholen. Så från och med idag har jag lovat mig själv att skärpa mig. Ciao !

Sliten Kevin !


Spelas Hos Kev !


JUST NU :

Mat och Mjölk mina bästa vänner under denna dagen.

Söndag !

Oj Oj Oj ! Vaknar upp med snyggaste frissan och världens huvudvärk. Gårdagen spenderades i strömslund, vi var på bröllop och inte vilket bröllop som helst. Utan albansk bröllop ! Väldigt roligt får jag faktiskt säga, lite skoj med lite annorlunda bröllop än vad man är van vid. Vi drack och dansa hela kvällen, eller a jag försöker hänga med i deras tempo. Gick la sådär ! Haha men fick nog till det i slutet allfall. Vid 12 slaget så åkte vi ner till city och gick på Lipz. Söndag idag och jag ska bara ta det lugnt, ska försöka städa lägenheten nu. För det ser förjävligt ut !


Godnatt !

Fåglarna kvittrar och jag är fortfarande vaken. Detta är inte normalt ! Lite Melissa Horn och en burk cola bredvid så avslutar jag kvällen. Kvällen förövrigt har spenderats hemma hos mig, Ett par vänner kom över, vi satt och drack och prata om gammla minnen. Alltid trevligt ! Men skall nog försöka ta och sova. Lördag imorgon och det vankas bröllop. Fram med kostymen och ser lite extra properd ut.


Fredagsmys !

Tjenare ! Precis hemkommen från frissan, blev en aning kortare än väntat denna gången. Men va fan ! Vad har ni för planer ikväll folk ? Fredag och allt juh ! Blir det fredagsmys eller ? Eller blir det Fest ? För mig blir det lite tacos med vännerna. Lördag imorgon och då är på med partyhattarna och festa så taket lyfter.

Bort med dubbelhakan !

Då var första löpningen avklarad ! Jag opererade nämligen foten för ett tag sedan. Och inte rört mig förens idag riktigt, har ju gått ut och gått men kanske inte samma sak. Men inte sprungit så idag tog jag mitt förnuft till fånga och gjorde det. Hur det gick det är en annan femma, men jag kom hem iallafall levande. Men min dubbelhaka och gubbmage måste bort, det är en sak säcker.  Jag kämpar !

Ain´t No Sunshine !

Vaknar upp med lite halsont och ont naken. Vet inte riktigt som hände igår natt, men ont har jag iallafall. Ligger i sängen förtillfället och lyssnar lite musik. Jag skall alldeles strax äta frulle i sängen. Heaven !  Onsdag idag och Miss X kommer åter på besök. Så ikväll vankas det lite god mat och mys. Ciao !

Godnatt !

Hälsat på min Mobror på sjukhuset ! Efter det så åkte jag hem och polerade min bil. När det var klart så storstäda jag lägenheten, samt möblera om lite. Ja ! Ungefär så har min dag sett ut. Just nu ligger jag i sängen och är väldigt trött. Skall alldeles strax gå och lägga mig, men innan det några avsnitt utav scrubs. Gillas !

You wanna play ruff ?

Haha denna kiden gör ju det grymt bra får jag faktiskt säga. Jag lägger upp videon här på bloggen så ni får njuta utav denna föreställningen. Haha !


Tummen upp (Y) !

Dag 2 och jag skall alldeles strax ut och gå. Men innan det så skriver jag några rader tänkte jag. Tisdag som sagt och jag har vaknat upp med ett glatt humör. Solen skiner och jag ska med lätta steg bege mig utåt. Laddade Ipoden med lite ny musik med. Mycket Melissa faktiskt ! Hon har förjävla bra texter den människan. Sådana texter som får en att tänka tillbaka. Hur det var förr ! Men ska traska ut nu !  Peace

Godnatt !




Ge mig Sommar !

Sitter och bläddrar igenom Alanya albumet och längtar till nästa resa. I sommar blir det nog Alanya igen faktiskt, vi blev väldigt nöjda sist vi var där. Tummen upp för Alanya !


På med jackan !

Klockan är strax halv 11 och jag och min nuvarande sambo skall alldeles strax ut och gå. Alltid gött att komma ut och rensa tankar lite och få lite frisk luft. Dagen har varit väldigt stillsam. Inte hänt mycket alls faktiskt mest dratt mig mellan benen och glott på Tv. Tisdag imorgon och en ny dag på veckan ! Vad som komma skall är fortfarande oklart. CIAO !



Tjenare !

Vad gör ni ? Själv så ligger jag här i badet och njuter. Dagen förövrigt har varit väldig seg faktiskt. Inte gjort mycket alls, mest gått runt i lägenheten och pratat för mig själv. Kallar man det mobbat ? Jag vet inte... Hur som helst, så ska jag alldeles strax upp ur badet och åka och hämta min älskade moster. Vi hörs !

Tjenare !

Godmorgon ! Precis käkat klart min frulle. Skall bege mig ut i det soliga vädrer nu, för en liten powerwalk. Känner mig lagom hurtig just nu faktiskt. Brukar vara den som ligger kvar lite extra på morgonen. Men inte idag ! Idag börjar min så kallade deff period. Nepp på med skorna nu och bege mig utåt. Vi hörs !

Godnatt !

Sitter här med min nya sambo och käkar lite god kvällsmat :). Dagen har mest bestått utav panik  och stress. Åkt runt i min Opel och gjort olika ärenden. Men nu sitter vi här och bara tar det lugnt. Har la inte mycket mer att  tillägga mer än att säga Godnatt. Jag lägger upp en väldigt skön låt som spelas flitigt här hemma hos Kev.

Söndags Ångest !

Vaknar som vanligt med en väldig stor ångest. Alltid så en Söndag morgon, men men vad ska man göra. Sitter här med Sevdaim och våran lilla junior Mike. Vi skall alldeles strax ut och köpa lite frulle, men innan det så ska jag ta en väll behövlig shower.

:)

Godmorgon får jag börja med att säga ! Klockan är strax innan 13.00 och jag är pigg som bäret. Lite kasst med bloggande från min sida igår, men tiden räckte inte till helt enkelt. Gårdagen spenderades med Miss X, vi åt mat och kollade på "Så ska det låta" det är då jag kan visa mina dolda talang. Haha !  Så kvällen bjöd på sång och skratt. Idag är det Lördag och jag har inte hunnit planera dagen/kvällen än. Vi får se !



She´s the man !

Precis kollat klart " She´s the man" en film som jag kan garantera er är väldigt bra. Ni som gillar kärleksfilmer så är detta en film att kolla på. En film som faller mig i smaken allafall,  och jag kommer säkerligen kolla på den igen framöver. Puss !

Det är Fredag !

Anonym om La familia !:
jag håller med killen som skickat in en liten kommentar, haha snälla gubben sluuuuta lek nu. alla vet att du köper dina kläder på HM och mq och bor i en 1a på sylte samt inget jobb,försöker få jobb i rosengård.kanske som städare igen;) (ps ta bort bilderna på skumpan som du har.vet att du aldrig ens vart i närheten av någon)
Denna kommentar är inte godkänd. IP: 83.248.44.27
Det är just sånna här kommentarer som får en motiverad att fortsätta blogga :). I Love Haters ! Och kommer förhoppningsvis alltid göra det. Jag säger som "Gudfadern" själv sa. Keep your friends close, but your enemies closer. Så ja jag fortsätter så :). Arrivederci

Kevin tackar för sig !

Åter tillbaka i rutan ! Sitter förtillfället och söker lite jobb i Skåne län. Får vi se om vi finner lyckan tro ! Dagen har bestått utav trevligt sällskap och god mat. Avslutade kvällen med en bra film. Tänkte snart gå och lägga mig för imorgon väntar en bra dag, vad som skall komma under dagen är hemligt.

La familia !

Precis vinkat av min morbror och hans familj. Dem har varit på besök och ätit god mat. Trevligt trevligt ! Att få besök utav, dem som betyder mest är världsklass. Klockan är 17.09 och jag skall lägga mig i ett varmt bad nu. Senare ikväll skall jag ut och löpa lite är det tänkt. Men vi får höras senare !
Publicerar ut denna sköna nyårs bild ! Njut folkens...

Tommy Nilsson :)

Medans jag lagar maten så spelas Tommy Nilsson i bakgrunden, när man lyssnar på låten och ser vädret utanför mitt fönster. Så blir man glad ! Sommaren börjar närma sig med sakta steg. Och snart kommer min älskade moder hem från Argentina. Har haft det tufft dem senaste månaderna men hoppas på en vändning snart.

Solen skiner !

Älskar att få kommentarer på bloggen, det värmer verkligen. Men ibland kan man få såna kommentarer som gör en smått irriterad. Men man får försöka hålla lugnet nere. Torsdag idag och jag har inga större planer inplanerade, blir nog en löparrunda sedan. Tills dess ska jag ligga här i soffan och njuta till fullo. Vi hörs senare !

Någon jävel har knäckt mitt lösenord !


Nej detta var inget vidare ! Någon har knäckt mitt lösenord på msn och skrivit antagligen med mina kontakter. Vad som har sagts eller skrivits är fortfarande oklart. Men fått en del samtal och sms från personer jag känner, som inte är så glada på mig. Vad händer ? Jag har iallafall ändrat mitt lösenord och ber om ursäkt för vad som har sagts och skrivits från min msn. Men det var inte jag iallafall ! Men som sagt det finns folk till allt. Nu ska jag försöka gå lägga mig och försöka lägga detta åt sidan. Godnatt !

Redo och klar !

Då beger jag mig ut och gör mig redo för min intervju. Önska mig all lycka nu ! Peace .

Film för hela slanten.

Det vankas film nu till fullo ! Kvällens film blir "jakten på lyckan" har sett den ett antal gånger. Men kan inte sluta titta på den. EN väldigt bra film ! Jag är hungrig med håller på gör fetaste baguetten och då menar jag verkligen fetaste baguetten haha. Vad det skall smaka ;).


Jag vill skilja mig !

Jag är för trött för att tänka och för att engagera mig på något just nu. Men jag gör det bästa utav situationen. Söndag idag och det är inte vilken Söndag som helst, utan denna Söndagen består utav baksmälla och stress till fullo. Det blev en hård kväll igår faktiskt, får börja lära mig att dricka lugnt och sansat. Har en tendens att blir för kärleksfull med spriten. Jag tror jag får skriva på skillsmässopapperna. Jag vill skilja mig ! För jag mår helt enkelt bajs nu, och är trött på det mesta. Nepp ska nog lägga mig i ett varmt bad nu och försöka se allt på den ljusa sida. Vi hörs sen läsare. Puss Kevin

Naj jag menar bolllen är rund !

Bakis och åter Bakis ! Kom hem i morses 05.00, vi hade varit i Borås och festat. Kvällen kunde har slutat bättre men man skall inte klaga heller för den delen. För kul hade vi ! Så länge det vara. Lördag idag och jag vet inte riktigt vad vi skall göra, men antar Lipz ? Om jag orkar ? Såfall tredje dagen  rad jag krökar. Det tar på krafterna må jag säga. Men tänkte röja undan lite här nu, för det ser ut som vet inte vad. Ha aldrig förkrök hos dig för det slutar alltid illa. Vi höres !

RSS 2.0