Godnatt !

Efter en rad segrar i bagaget så beger jag mig till sängs. Vi hörs imorgon !











Kärlek !

Då var alla räkningar betalda och det känns fruktansvärt skönt.  Är hemma och storstädar det ser förjävligt ut här hemma. I bakgrunden spelas det lite Melissa Horn det är jag och hon liksom. Grabbarna är hemma hos Hassel och lagar mat. Får även tilläga att jag vann fifa tuneringen igår. Blir inte sur Hassel ! Man kan inte vinna varje gång ;). Kärlek !



                      

Galet!..

Tjenare !
Sitter just nu hemma hos Hassel och slöar, gårdagen blev grymt lyckad det blev Lipz.
Om du ni frågar mig idag hur jag mår ? Så kommer jag ju lätt säga "bra" det blev nog en eller två groggar för mycket igår. Men idag går vi påt igen serry, idag blir det lipz 18 gör vi lika bra entre som igår kanske? Där vi redan får gult kort  när vi precis kommit in. Haha ! Nu ska jag plocka ner Hassel på jorden med lite fifa!

Dagens Låt

Väljer denna låten för jag är så less på livet just nu..





Kan man få uppleva en sämre julafton än min ?



Ja det är frågan ! Denna julen har varit otroligt kass, tänker inte gå in djupare på vad det gäller eller varför. Men jag kan allafall säga att jag hade det väldigt trevligt med släkten åtminstånde. Det är mysigt med jul! Är det några som ska ut idag kanske? Lipz ? Det tänker inte jag göra, utan jag ska sätta mig ner och kolla på MaffiaBröder och känna mig lite som scarface. Det var allt för idag !

Jag önskar er en riktigt GodJul och ett Gott Nytt år ....




Trött !

Då var man tillbacka igen ! Kom precis innanför dörren jag har precis avklarat ett bra träningspass. Imorgon är det faktiskt julafton och jag ska hem till min morbror och fira den med dom. Kommer bli rätt mysigt ! Första året jag inte kommer att fira med mina föräldrar. För dom bor ju numera i Argentina och firar den där. Feliz Navidad Mama y Papa !



Jag & Syster !





If tomorrow never comes !

Tjenare !

Då har man städat klart hela lägenheten samt tvättat toan, det var ett tag sen man gjorde det. Sitter och lyssnar på min och Aras favorit låt Ronan Keating - if tomorrow never comes, som vi brukar sitta och sjunga till med våra vackra röster. Ett under att grannarna inte har klagat än faktistk. Nu tänkte jag bege mig ut i det kalla med Porya för att gå ut och gå, sedan blir det ett hårt gympass. Snakkes senare !


Måndag

Då har en ny vecka dragit igång och jag slapp jobba idag. Vilket känns otroligt bra får jag faktiskt säga, jag behöver lite ledighet nu känner jag. Anyway min dag har bestått utav ett nyttig gympass samt ett besök på sjukan. Nu sitter jag här och väntar på att Frida ska komma, men hon är lika seg som vanligt. 

Over and Out !




SöndagsÅngest

Då var det Söndag ! Och jag har redan satt igång diskmaskinen samt tvättmaskinen. Även hunnit med att damsuga hela lägenheten. Det är la sånt söndagar är till för ?. Helgen har varit helt okey faktiskt, har inte hänt något spännande alls nu när jag tänker efter. Så roligt liv har jag fellaz.  Gårdagen spenderades hemma hos Berna, där vi satt och förkröka och hade det trevligt. För att göra en lång historia kort så hade vi det väldigt roligt.

Over and Out !


Dags för Fredagsmys !

Tjenare !

Fyfan vad gött att det är Fredag,vilket innerbär att det är helg juh. Gårdagen spenderades här hemma med "the old man" Martin Storåsen vi satt och tjata och tog det mest lugnt. Fick dock stiga upp ur sängen en aning tidigare än vad man är vad vid, för att köra han till skolan. Han har skolavslutning haha hur rå är han inte då? 28 år och ska på skolavslutning haha go gubbe det dära:). Dagen förörövrigt kommer att vara ganska lugn ska snart iväg och gymma, sedan blir det bara lugnt fram emot kvällen.

Peace Fellaz !


Gammal gubbe nu !

Då var man helt plöstligt 22 år, tiden går fortare än vad man tror. Dagen förövrigt kommer att spenderas med la familia äta lite tårta och bara njuta av dagen. Peace !

RSS 2.0