31 Mars

Idag har det inte hänt så mycket mer än att jag har varit i skolan, sedan en sväng på bibloteket . Ikväll är det träning på schemat och efter det så ska jag sätta mig och läsa igenom nationellahäftet. För imorgon har jag nationellaprov i svenska och hoppas innerligt att detta kommer gå vägen. Tänkte vara snäll och lägga upp några bilder ifrån helgens bravader...

Det var allt !


Bra Dag!



Som jag skrev för några dagar sen så berättade jag att jag hade klippt håret och så här blev resultatet. 

Varsuguuuuud !

Natti Natti



Nu ska jag lägga mig i min varma goa säng ......

JUST NU:


Shululu Gott Folk ..

Hallå! Idag är det söndag och jag mår som jag förtjännar antar jag .
Igår blev vi bortbjudna på en lagfest, efter att ha spenderat lite tid där besluta vi oss att dra vidare till Olearys/Lipz. Tanken var att man skulle hålla sig i ett lagom tillstånd men blev tyvärr inte så. Kvällens Kung kan vi klart konstatera var Jonas "Hilta" Hellqvist en kille men många bra sidor. Igår tog han fram en sida som verkligen fick mig att dö av skratt hela kvällen.
Tackar för en otroligt bra och rolig kväll allesammans.....

Avslutar en nöjd Marcelo....


JUST NU:

Medans jag sitter här och väntar på Martin och Mathias så passar jag på att kolla på the hills .


mrM tar över BaraWiii.blogg.se

Som ni kanske märkt under den senaste tiden, så har det bara varit jag som har bloggat på barawii-bloggen. Detta är pga av att de andra medlemmarna har lämnat bloggen av personliga själ. Från och med nu så kommer ni få följa min vardag samt checka in mina outfits.

Ps : Det andra medlemmarna kommer att gästblogga då och då ....



// Marcelo

Dagens!



Dagens !


Gårdagens Inköp!








// Marcelo

(STORT BILDEXTRA)

Lägger upp bilder från gårdagens bravader!
 


















// Marcelo

Party!

Befinner mig just nu hemma hos berna där det kommer festas hela kvällen
återkommer med bilder från festen senare .


Godmorgon !

Precis vaknat ur min skönhetsömn, idag är det Lördag och jag ska strax in i dushen sedan äta en god frulle för att senare vidare till Mellerud för att spela match. Igår var det fredag och dagen såg ut som sådan: Sandra kom förbi med sina saxar och satte igång att klippa mig och Mathias resultatet får ni se senare jag är snäll nog och lägger upp nån bild på håret.Efter vi har blivit klippta så åkte vi hem till Hassel för att umgås och planera kvällen hos Berna. Hassel står så klart för musiken hemma hos berna så alla lär blir nöjda. 

Hejdå !


JUST NU:



"Den Rätte För Rosing"

// Marcelo

(BILDEXTRA)

För att sammanfatta lördagen som varit så var den väldigt lyckad.Det börjar med att Hellan och Berna plockar upp mig klockan 20.00 för att sedan åka vidare till Linda Berger.Där väntade Melodifestivalen och lite singstar,tackar för en trevlig kväll allesammans. NU tänkte jag kolla på step.up.2 det sägs att det ska vara en bra film återstår att se.

Godnatt Alles !








// Marcelo

In i Mode!

Kvällen kommer blir grym ikväll gott folk se upp .....

// Marcelo

Strandgatan

Precis hemkommen från strandgatan,kvällen har varit kanon då det har bjudits på god mat samt väldigt trevligt sällskap. Det enda negativa vi kan ta upp var kvällens dj då han spela musik som man knappt kan kalla musik.Nu ska jag och Sandra sätta oss och äta en god kvällsmat.


Avslutar kvällen med denna fantastiska låt !




Godnatt Alles

Shululu

Gårdagen spenderades hemma med sandra. Vi beslöt oss att kolla på  the notebook ännu en gång.Bänkandes framför tv´n med en stor skål med chips och en 2:liters cola, satt vi och njöt av filmen.Idag är det Fredag, vi har tänkt att sitta på strandgatan allesammans och njuta av kvällen.

Det var allt !
 



// Marcelo

JUST NU !



// Marcelo

Veckans Låt !



Pharell Williams...

Dagens Visa!


Mössa: Vasuma
Bågar: Blammo
Skjorta : Crocker
Linne : Clean Somewear
Byxor: Lee
Klocka : G-shock

// Marcelo

Max is the shiiit !


Sitter här och njuter av en god hamburgare från Max. Ni undrar säckert varför jag inte köpte mat ifrån McDonald´s ? Det är nämligen så att jag har insett att Max gör mycket godare burgare än vad Donken gör.




// marcelo

Disaster!

Efter har kollat klart matchen mellan Liverpool - Real Madrid så kan jag klart konstatera att detta var en riktigt skit match. Jag trodde på att real madrid skulle kamma hem detta ! Där ser man hur fel man kan ha. Det är ju tur att  scrubs går på tv.

Godnatt Alles !




/Marcelo

På Väg !

Precis dessa mörkblåa tygskor utav märket Fred Perry är på väg hem till mig just nu.
Dessa kommer jag använda flitigt under sommarn.



// Marcelo

Vänersborg

Träningsmatch, Bosna
 
Datum: Onsdag 11 mars

Tid: 18:30 - 21:00

Plats: Vänersborg

Be there......

// Marcelo

Nya accessoarer till mina wayfarer´s !



Satte mig i bilen och åkte ut till överby med dellan för att kolla runt lite. Efter vi har gått runt ett tag så fick jag syn på ett par band till mina bågar, dessa har jag länge letat efter men har inte haft tur nog att hitta dem. Köpte 2 exemplar ett par som var svarta och ett par som var gråa. På bilden här under ser ni vad jag menar. . . . . . . .  



// Marcelo

Christian the lion

Avslutar kvällen med denna fantastiska video.
Godnatt Alles!




// Marcelo

JUST NU!

Beck - Den svaga länken...




// Marcelo

Helgen

Ja då var helgen nästan över och min helg har varit väldigt trevlig och mysig.
Fredagen så var jag som sagt med Artan och vi tog det bara lugnt vi hyrde en bra film.
Lördagen så spelade jag match som jag har nämnt i mitt tidigare inlägg. 
Vi  vann iallafall med  3-0. Matchen hade kunnat sluta tvåsiffrigt, men det gäller även att sätta sina chanser.
Efter vi har fått avnjuta vår seger, så åkte jag hem och kollade på melodifestivalen. När det var slut så åkte vi vidare till Golden Flower för att sätta oss där och äta lite god mat. För att sammanfatta kvällen så var den otroligt bra. Nu så ligger jag  här och kollar på The Life Of Ryan.



// Marcelo

Vänersborg 16.30

Nu sätter jag mig i bilen och åker iväg  till samlingen ....
Återkommer senare med resultatet .



// Marcelo

Youtube.com

Sitter här hemma hos Artan och kollar igenom lite låtar på youtube och hitta denna killen.
Dagen har varit väldigt lugn blev dock ingen bio då alla platser var redan bokade tråkigt värre .Så jag spendera min dag/kväll hemma hos Rasse med Artan, vi satt där och tjata och kollade på en halvkass film. Imorgon är det Dm hoppas på vinst.

¨

Lyssna på hans röst bara haha sjukaste...


¨// marcelo

Schoolboy Black

Fundera beställa hem dessa!

// marcelo

Äntligen Fredag!

Ligger här klarvaken och klockan är 09.16 jag har en inställd lektion så jag återvänder hem för att få sova lite till.Men det går inte så bra eftersom jag har fastnat här vid datorn. Ikväll blir det bio som sagt ser iframemot detta .Ha det så bra alles !



I said it must be ya ass cause it aint yo face i need a tip drill...

Aj !


Seg.com

Tjenare...

Hur mår ni idag?

Tänkte ta och dela med mig lite av min dag. Så jag börjar la med att jag vaknar klockan 13.00 för att jag skulle iväg och tvätta bilen. Efter att bilen blivit ren och fin så åkte jag hem för att äta mat med familjen. Efter att jag fått i mig en hel del mat så besluta jag mig för att åka hem till my brother för att se hur han mådde efter sin operation hoppas du blir frisk snart bro. Det var allt för ikväll alla trogna läsare :)




// marcelo


Träning

Nu åker jag  till träningen vi hörs senare ...



hello

Ursäkta min bloggtorka men har varken haft tiden eller lusten att blogga.
Veckan har hittils bara varit lugn,jag har varit sjuk och legat hemma och tyckt synd om mig själv.Men idag mår jag lite bättre och beslutat mig att jag ska delta på dagens träning.Vi har Dm på lördag och vi hoppas på vinst . Och ni som undrar hur  matchen i lördas gick så vann vi med klara 6-0.

Nu ska jag iväg  !

// Marcelo

RSS 2.0