Ciao

Då var allt packat och klart, nu ska jag ta mig en dush sedan bytta om. Ikväll åker vi som sagt till turkiet, detta kommer bli en resa för livet. Hoppas ni kommer har det bra här hemma alles, för jag kommer ha de grymt skoj därborta. Peace

Puss på dig E

VIll blir frisk nu !

Hej bloggen ! Nu har jag vräkt i mig en massa tabletter, allt för att ja ska bli frisk tills på fredag. Dagen förövrigt har varit väldigt lugn, film och lite tv-spel. Just nu lyssnar jag på " Knock you down " en grymt bra låt. Men ska hoppa in i dushen nu sedan fortsätta med film tittandet. Vi hörs alles !


Alanya Om 4 dagar !

Lyssnar på denna låten och flippar runt i rummet, ta mig till Alanya NU NU NU NU !





Hon snurrar i min skalle

Då har man kolla klart 3 filmer och vräkt i sig en massa godis. Jag sket i fyrverkerierna idag, jag kände hellre ligger jag hemma och försöker blir frisk, än att vara ute och bli sämre. Så min kväll har bestått utav godis och film inte fel det heller. Jag kan inte riktigt släppa henne, hon har det jag länge letat efter hoppas detta går vägen. Men nu ska jag ta och lägga mig. Så godnatt !


Vill bli frisk !

Hej !

Då var man tillbax till skrivandet igen, det har varit full rulle nu när fallens har varit igång under helgen. Så tiden har inte funnits till riktigt, eftersom man har festat som fan. Men har samtidigt blivit sjuk, det var nog i fredas när jag blev en aning för full. Då jag spydde som ett as hela kvällen och kunde knappt stå på benen. Lördag morgon så vaknar jag med världens huvudvärk och mådde dåligt. Så var tvungen att springa in till toan och spy, ingen vacker syn kan jag lova. Jag måste bli frisk nu jag åker ju på fredag till turkiet inte så kul att vara sjuk när man ska åka utomlands. Träffade även denise igår och det var ju jättetrevligt faktiskt, det var 1 år sen vi sågs senaste kom vi fram till. Hoppas vi ses snart igen ! Nu blir det movietime, men vi snakkes senare. Puss alles !



Ps : Jag tänker på dig

Hello !

Tjenare bloggen !

Då har man hunnit med att springa och ätit en god middag och även dush. Ikväll blir det lugnt för min del, kanske blir en eller två öl. Vi kommer att vara hos Mange en stund, innan vi drar ner till strandgatan. Snackade precis med Mr.White i telefonen och han hade planer på att komma ner i helgen och hälsa på. Det kommer bli trevligt !  Nu ska jag byta om och bege mig ut. 


// Kevin

La vida en barcelona

Hola ! Mr White is joining the party. Hoppas allt är bra med alla våra trogna läsare?
Själv så har jag haft det väldigt bra i barcelona, alltid lika grymt uteliv som vanligt. Kan ju verkligen rekomendera krogen Razzmatazz. En krog med mycket kändisar och en hel del goa damer. Jag var där med mina norska skate polare och festa rejält. Träffa även Messi där inne, en mycket trevlig och social kille måste ja säga. Kvällen höll till in till småtimmarna på dygnet. Det blev allafall efterfest en väldigt bra sådan, eller vad säger du Tom?. Dagen därpå då, så mådde jag sådär men vi bestämde oss ändå att dra och shoppa och kika lite på stan. Men vem träffar jag längst stranden ? Om inte Messi, vi pratade en stund sedan beslöt vi oss att gå och fika. Jag tänkte att vi skulle hängt med in till  CampNou och lira lite fotboll, men grabben hade spelarmöte så det blev inget med det. Så gott folk ni som tjänar bra med pengar och kan ta ledigt några dagar, borde dra direkt ni kommer inte att ångra er. För att avrunda resan som har varit, så har den varit bra och en hel del fest. Jag har pratat med Kevin och han berätta att fallens dagar var i trollhättan, kanske får ta mig ett kik ner dit och kolla hur ni trollhättebor sköter er ;). Annars får la det bli en runda med brorsan i göteborg eller möjligtvis kusten. Men men gott folk tror det är dags att dra sig vidare nu. Ska fixa lite buisness nu under dagen så, ha de gött så hörs vi nog snart igen ;).

Keep it real

/Mr White

JUST NU

Ute och springer med jeddan:)

Worry !

Denna svininfluensan är jag faktiskt rädd för, jag vill inte bli smittad. Jag som har en resa som väntar mig, jag kommer hålla mig undan från all närkontakt från och med idag. Läste ttela idag där dom gav några tips på hur du kan undvika denna sjukdom. Tvätta händer ofta, undvika all närkontakt. Så ta det inte personligt ifall jag inte vill komma i närheten utav dig eller andra. Avslutar en orolig Kevin !

Skönt !

Fyfan ! Vad det är skönt att åka i sin egna bil helt ensam, man får lyssna på sin egna musik. Det finns ingen som håller på och byter låtar stup i kvarten. Du lyssnar dina egna favorit låtar och kommer i djupa tankar. Jag gjorde det precis! Kan verka lite mobbat, men jag valde detta själv för att rensa tankarna lite och ha lite tid för mig själv. Nu tänkte jag sätta på en film och somna gott till den. Godnatt Alles !

DO IT !

Men shululu folkens !

Vad gör ni eller? Själv slappar jag och försöker övertala hellqvist att klippa sig kort. Funkar inte riktigt går runt och ha samma frisyr i åratal, skärpning nu och gör det bara. Håret växer juh för tusan ut ! Ikväll blir det film för hela slanten och äta en fin middag. Vi snakkes senare !

Ni som tycker hellan ska klippa sig kort, kan gärna kommentera och tycka till ....

Lång kvällspromenad !

Klockan är 04.28 för att vara exakt och jag sitter och lyssnar på Melissa Horn just nu.
Jag kom precis hem från en kvällspromenad, en väldigt lång sådan. Träffade även Ejmen och Dawe på vägen, så vi fastna där ett par timmar och snackade. Trevligt trevligt får jag allt säga ! Men nu tänkte jag faktiskt lägga mig. Godnatt !

The Hills

Yoo people Mr White här! Precis kikat igenom dagens marahton av The Hills!
Programmet speglar själv min värld med lite jobb och mycket pengar.
The Hills är ett bra och roligt program med mycket intriger och skratt, b.l.a har vi ju själva legendaren Spencer.
Vad han än säger eller gör så får han sin vilja egenom.En mycket råå kille får jag säga.
Kanske dags för min del att starta programmet, här i självaste Trollywood och vem vet just du kanske får vara med. Ska prata med min manager när han anländer om en vecka från " The Big Apple", sköön snubbe. Men vi får se vad som händer, försvinner förmodligen snart på lite utlands resor. Ska försöka hålla bloggandet uppe mellan allt festande. Annars får min käre bloggkollega Kevin och jag höras via telefon och han får uppdatera hur jag har det osv.

Dagen då, vad händer? Förmodligen inte så mycket, bara chill träna lite lätt. Kanske drar en fika på Hard rock idag i Göteborg med några goa skate proffs från Norge, vi får helt enkelt se hur dagen utspelar sig.
Gammalt gött motto - "Lev dagen som den kommer den kan bli din sista" Så tänk er för gott folk!

Keep i real

/ Mr White


JUST NU :


Knock You

Hittade en väldig bra låt, som jag hittade på sara´s blogg. Så jag snodde den !

http://sarashistoria.blogg.se/


10 dagar kvar

Hej Bloggen !

Hur mår ni idag ? Själv så mår jag faktiskt grymt bra, om jag får utrycka mig så. Vad ska man hitta på idag ? Jag har inga större planer inplanerade. Vi får ta dagen som den kommer ! Nu är det bara 10 dagar kvar sen åker vi. Tiden har gått snabbt, bara sola & bada hela tiden oh underbart. Det var tydligen bra igår på Måndaxklubben, men jag det mysigare med mina fellaz, fick dock lite ont i magen bara, blev för mycket chips och dipp. NU är det frukost  !



Godnatt

Nu går jag och lägger mig ! Så Godnatt folkens...


Ny Gästbloggare !

Kevin här ! Tänkte bara meddela er att från och med idag, så kommer Mr.White förgylla denna bloggen med spontana inlägg. Jag ger Mr.White ett varmt välkommande på barawii.blogg.se



Ariba Ariba, me loves pizzaaa kartong

Tjena mina älskade fans!

Kvällen har vart som alla andra dagar, med andra ord  "en klassiker".
Filmen var strålande, "cool men" en film jag verkligen kan garantera er folk, som älskar
komedi med mycket skratt. Hoppas ni själva har haft en strålande kväll, vilket jag då har haft med mina kära stekare Berninho, och den oslagbare  Hellinho, Kevininho. Detta var en lätt uppdatering från denna dag, gött och slippa måndaxklubben;).

Aja, nu är det dags för UFC gott folk.

Keep i real my beloved fans!!

/  Mr.White

Filmkväll !

Det blev ingen "Måndagsklubb" för min del idag, jag dissar det. Jag ska kolla film med Hellaninho och Bernainho istället. Är inte på humör alls för att festa idag, sen så har jag en resa som väntar på mig. Har faktiskt märkt det senaste att suget för "fest" har inte vart number ett på min lista.




Vi höres !

Shululu !

Vaknade precis ! Fy fan sov lite längre idag märker jag. Klockan är ju fan snart 16.00. Kan nog beror på att jag la mig vid en 05.00 inatt. Ikväll kanske det blir Måndagsklubben, kan inte riktigt bestämma mig än. Vi får se hur jag gör  ! Ska hoppa in i dushen nu, vi höres alles !

Sommaren i city !



Jag minns det som igår fast, det redan har gått ett år.
För en sekund så fanns du här.
Jag kan se dig framför mig, i mina tankar ser jag dig.
Om du ändå vore här !

Nighty

Nu säger jag Godnatt !

Har haft en otroligt trevlig kväll ! Där vi har ätit hennes egna hemmalagade negerbollar som hon själv kallar det haha .
Vet att detta var ett väldigt torrt inlägg, men jag lovar att återkomma med fler imorgon....


//  Over and out

12 dar kvar !


Mätt och belåten !

Nu har man dushat och ätit en nyttig frulle, nu ska jag sätta på xboxet och sätta mig och spela. Vi får se vad som händer senare ikväll. Kan tänka mig att det blir en klassiker, asså med andra ord en filmkväll .

Morsning !

Fyfan detta med att komma i säng i rätt tid har aldrig varit min thing. Jag vaknade precis och kollar på klockan  den är 13.30 och jag har sovit bort nästan halva dagen. Aja jag har ju semester och får la njuta medans man kan. Har dock sovit väldigt konstigt inatt, för jag har ont i nacken och det gör för jävla ont får jag säga. Gårdagen blev väldigt lugn, jag är dock väldigt tacksam över att jag slapp böterna igår. 1000 kr hade inte varit skoj att få, så jag får tacka konstapeln som lät mig smita iväg. En stor eloge till dig !


VI snakkes !

What to do ?

Jag är rastlös ! Vad finns och göra? Jag orkar inte göra någonting alls känner jag. Så jag kommer nog bara ligga här hela kvällen och bara döö typ. Fan vad sugen jag är på pizza, kanske skall ner och beställa en god kebabpizza? Är lite nervös faktiskt, som jag har berättat tidigare så fick jag juh jobbet på Eniro.no, det kommer bli intressant att se hur jag tar mig i tu detta arbetet. Men först en behövlig resa som kommer njutas till max. Hoppas ni får en kanon lördag allesammans.

Nicklas & Kevin i Norge !


Längtar !


Det är 13 dar kvar tills jag och vännerna åker till Alanya, kan knappt bärga mig. GE MIG !



Trötter !

Godmorgon Fellaz

Jag är trött som fan och orkar inte göra något. Ska ni också till Grebbesta? Det ska inte jag, det har sagts att de skall bli lite varmare under dagen. Men som det ser ut nu, så vet jag inte riktigt vad jag ska säga. Vad ska man hitta på ikväll istället då? Kanske köpa hem lite kinamat? Eller strandgatan? A vi får se hur jag gör . 

Detta med att vara kär !

Stunder som dessa är man väldigt glad över att man inte har flickvän. Fyfan ! Jag hade nog inte orkat med tjafs, svartsjuka och allt negativ ett förhållande har att erbjuda. Men å andra sidan, så kan det vara jätte mysigt att ha någon vid sin sida. Varför kan inte ett förhållande bara vara bra? Liksom att det inte fanns några gräl eller bråk? Jag är i allafall tacksam över att jag kan gå och lägga mig, utan att tänka på någon annan. Man har ju liksom varit med om ett och annat i sina tidigare förhållanden, så man vet vad man pratar om. Men det som inte dödar gör en starkare va? Jag har i allafall inte lyckats hitta den rätta än. Men när jag väll gjorde det så lät jag henne försvinna. Något man ångrar idag, men man lär sig utav sina misstag.

Godnatt !

Godnatt

Tjenare bloggen !

Kom precis in innanför dörren, jag har varit hemma hos dawe och chillat. Kvällen har varit kanon verkligen, skönt att träffa gubbarna igen. Det var ett tag sen ! Men ska ta och lägga mig nu, ni får ha det så bra kära läsare.


Jag blir aldrig nöjd !

Denna låten passar ju mig ! Jag blir fan aldrig nöjd...





Fredag 10 Juli

Regn och åter regn ! Fredag idag och planerna är inte stora alls, kommer nog bli en film lite senare. Ligger förtillfället bara i mina favorit shorts och slappar. Måste komma upp och äta lite frulle och sedan på med joggingskorna. För sedan bege mig ut i det sköna vädret, måste komma igång.Min kondis är inte direkt 100 procentig nu. Det var allt för denna gången !

Tu no sabes que tanto !

Denna låten och texten passar in i mitt fall. Låten är spansk ! Så ni kommer inte förstå ett smack. Men jag tror personen i sej kommer att känna igen sig. Jag saknar dig enormt !


No women No cry !

Mathias gav mig tips på en bra låt, snäll som jag är så delar jag med mig utav denna goa låten.


Torsdag 9 Juli

Godmorgon folkens !

Ligger här och skriver lite skit här på bloggen, bra tidsfördriv får jag faktiskt säga. Igår så var vi och nattbada i Lidköping, dom har för jävla bra badhus därborta. Jag mena för att åka från Trollis ända bort ditt, så måste det var något bra. Just nu väntar jag på Mathias och Berna vi ska spela lite UFC och få ut våra aggressioner på varann. Bra sätt ju ! Senare så får vi se vad dagen har att bjuda på, kanske strandgatan och senare Lipz? Vi får se hur det slutar.


Morsning

Godmorgon Folkens !

Precis stigit upp från sängen, skall strax äta en god frukost sedan hämta min far. Det har inte blivit många timmars sömn för min del, dem här senaste dagarna. Men va fan ! Det är inte långt kvar tills vi åker till Alanya, där lär det inte bli sömn som prioteras som numero uno. Jag längtar verkligen kunna ligga och sola och bara dricka en massa goda cider. Thats Life For Me !



Jag & en halv Aras i AyiaNapa 08

Koslig

Godnatt Folkens !

Snart slocknar mina ögon, ska vänta på ett samtal innan jag bestämmer mig för att stänga av datorn.

Vi höres imorgon !

Padre

Då var man hemma igen! Ikväll har jag tänkt att kika på film och vräka i mig en massa godis. Vet dock inte vilken film jag ska välja. Några förslag? Är förövrigt väldigt trött, så en film kommer passa mig utmärkt att somna till. Idag har jag besökt min padre och han mår bätttre. Glädjande besked ! Nu kan man putsa ut lite. Så om ni har haft på känn, att jag har verkat otrevlig eller osocial, så är det pga av privata skäll. Nu ska jag och min älskling, åka iväg till statoil och hyra en bra film. Får se vad för film som får följa med oss hem.


Hello

Godmorgon ! Har precis vaknat och skall strax göra mig i ordning, sedan hälsa på padre. Vet ni vad ? Att det är andra natten i rad jag drömmer om en viss person, säger detta mig något? Jag vet inte men denna personen har en gång funnits vid min sida men nu försvunnen. Hon var min första riktiga kärlek. Detta är  verkligen en äcklig känsla. Undra om jag kommer drömma om henne inatt. Spännande !



Jag & min bror på strandgatan...

?

Hoppas allt går vägen...

Hon har mig !

Hello  !

Ligger för tillfället och mår piss, blev en aning för mycket igår känner jag nu i efterhand. Igår blev det förfest hos min morbror, jag Seve och Artan satt där och hade det jävligt trevligt. Efter några timmar så beslöt vi oss att gå vidare, det blev strandis en snabbis. Där mötte vi upp resten av grabbarna. För att göra en lång historia kort så kan jag meddela er att jag hade det väldigt trevligt. Jag skall faktiskt försöka sova nu, jag är faktiskt jätte trött .






Ciao !

Sunshine

Sitter förtillfället på balkongen och solar lite, ska ner till gardis senare efter jag har fixat lite saker. Fyfan vad varmt det är idag då. Någon som har någon anning om hur många grader det är idag? Jag gissar på 30 kanske . Sånna här stunder är man väldigt tacksam att man har spotify, där man kan ordna sin egna spelningslista. Bra skit ! Men nu tänkte jag sola vidare, vi höres vidare senare under dagen. Ciao

RSS 2.0