Dimmigt !

Godiiiiis ! Hur mår ni idag ? Själv mår jag förjävla kasst. Lipz igår och det blev galet och dimmigt. Valborg idag och det vankas fest. Uddevalla blir det ikväll ! Kan någon där ute svara på, varför jag vakna naken i morses ? Vaknade utav att jag inte hade några kläder. Jäjä ! Ska gå och lägga mig nu mår för jävla dåligt. Godnatt eller aaa...

Du har kysst henne, kysst dem, kysst din brud så du har rent ut sagt kysst min kuk.




Godagens ! Torsdag idag och det vankas en enorm fest må jag säga. Ikväll gör kevin och osten själv entre på Lipz. Lipz 18 det är där vi hänger, smått och gott. A viiiiiiissst ! (Fidan citat ). Nepp nu ska jag blanda första drinken, ni får ha en trevlig kväll allesammans. För det skall jag ha !

Godnatt

Låt låten tala för sig själv ! Behöver inte säga så mycket mer, eller jo PAZZA INTER AMALA !

Godnatt !


Medina !

Hittade denna goa videon på youtube, rätt så ball musikvideo nu när man tänker efter. Tycker dock att den danska versionen är strået vassare än den engelska.


Zlatan är sååå skön !



Shululu !

Vaknade precis ! Jag har en tendens att alltid vaknar så jävla sent, får lära mig att lägga mig i god tid. Skärpning nu ! Gårdagen spenderades i gbg hela dagen faktiskt. Var hemma runt 11 tiden, var riktigt seg  när jag kom hem. Så jag kokade lite te och la mig ner och kollade på "Scrubs" på datorn. Bästa ! Idag har jag inga planer inplanerade, utan skall försöka gå ut och gå. Vi får se hur det slutar. Lägger upp en skön video som jag dansar till flitigt under dagarna.


Sorry !

Hallå där ! Får börja med att be om ursäkt för en seg uppdatering. Men skall försöka bättra mig.  Börjar med att göra en kort summering utav gårdagen. Gårdagen så var vi på en nystartad klubb i Uddevalla, väldigt trevligt får jag faktiskt säga. När vi anlände till platsen så var det fullproppat med folk. Min första tanke var la, här lär vi aldrig komma in. Men med rätt kontakter så är ingenting omöjligt. För att göra en lång historia kort ! Så var kvällen grym. Dagen idag (Lördag) så har vi varit i Vara,grillat och haft det allmänt trevligt. Är precis hemkommen därifrån faktiskt så tänkte koka lite te nu och sätta mig ner och kolla på "Blood in Blood Out en go klassiker. Laters !


Lalalala !

Då var Fredag igen ! Och veckan har sprungit iväg känns det som. Dagen har mest bestått utav shopping och städning. NU är lägenheten ren och fin ! Hoppas inte vännerna kommer in med smutsiga skor igen. Känner mig som en kärring som håller på att påpeka att ta av sig skorna utanför dörren. Men men ! Tänkte göra något mer vettigare nu. Så antar att vi hörs imorgon !

I Väntan !

Tjenare ! Sitter och bloggar från Osman´s dator. Min tv är förtillfället upptagen,vännerna sitter och spelar fifa. Medans jag väntar på min tur, så tänkte jag passa på att, göra en kort summering utav dagen som varit. Dagen startar med att jag blir väckt runt 12 tiden, snabba ryck sedan destination Uddevalla. Vi hade lite ärenden att ta hand om. Sedan så drog vi bort en sväng till Willys för att handla lite gott inför morgondagen. Det vankas lite fest och fint besök ! Ser framemot detta, skall bli ett sant nöje att ta emot mina Helsingborgsbor.

Hon är min XXL !

Godmorgon ! Dagen börjar med att jag blir väckt utav ett sms utav en person. Glada nyheter ! Det är Onsdag idag eller ? Har knappt koll på dagarna längre. Och idag ska jag iväg till Överby en snabbis, köpa lite hårvax och lite saker till lägenheten. Men nu skall jag äta lite frulle ! Men jag lägger upp en väldigt go låt så länge. Njut !    

Gött

Jag mår förjävla bra just nu ! Barcelona åkte på spö och jag kommer gå och lägga mig ett gott leende ikväll. Jag kan lika bra säga det nu, packa väskan åk hem Barcelona. Nu går jag och lägger mig ! Godnatt.


Jag Flippar Lite Lätt Nu !

Innan matcher blåser igång så passar jag på att flippa lite innan. Känn den !

Hatar Fötter !

Är det någon mer därute mer än jag som avskyr fötter ? Jag hatar fötter, dem är så fula och vidriga. Jag kan nästintill dissa en tjej pga av fula fötter. Så allvarligt är det faktiskt, jag står inte ut med dem. Även när man skall sova då får hon sova med strumpor på. Badhuset finns inte på kartan heller, jag gillar inte bada så fort jag ser såna svarta småsaker på golvet, så blir jag nästan spyfärdig. Detsamma gäller duscharna ! Så nu vet ni ! Har du/ni fula fötter skriv inte till mig haha .


Varken för mycket eller för lite !

Precis ! Finns det inget mellanting ? Jag menar när man börjar lära känna en person. Hur ofta skall man höra av sig ? För det får ju inte bli till en överdrift. Jag har suttit och funderat på dem här frågorna ett x-antal dagar nu, men inte kommit fram till något direkt bra svar. Det sägs att man ska vara sig själv, men tror inte riktigt på det. Någon där ute som kan komma med lite tips och funderingar kring detta så skulle jag vara evigt tacksam.

Jonas vill vara anonym !

Jonas ville vara anonym ! Han lyckades rätt bra hahaha..

Hälsar min ipod välkommen !

Sen en tid tillbaka så har jag varit ute efter en musikspelare. Som jag kan ha med mig när jag skall ut och promenera. Det får jag börja göra nu ! Jag har blivit lite rund om kinderna och magen det senaste. Så jag köpte med mig denna söta prylen. Denna Ipoden kommer att användas flitigt.

Dundra upp den där !

Denna låten gillar jag extremt mycket, en mycket bra text får jag faktiskt säga. Men det är mitt tycke ! Sitter och gör ingenting faktiskt, vissa klagar på mig, hur jag orkar skriva ner mitt liv på en blogg. Men varför inte ? Folk verkar ju gilla det så. Har alltid varit emot all sorts blogg, jag tyckte det var patetiskt och meninglöst. Men när man väll har börjat så är det svårt och sluta. Men DU får försöka blunda nästa gång du besöker min blogg ;). 


Haha så jävla rätt !

Haha ! Känner ni också för att göra samma sak ? Just i denna situation? Tjejer asså "Hej team 14" .

Ny klippt!

Slänger upp en bild från dagens klippning ! Känns otroligt gött att få klippa bort allt slitet hår :).

Trötter !

Trött,sliten, och alldeles för lite sömn. Så kan vi ungefär sammanfatta Måndag förmiddag, men är uppe allafall. Sitter och väntar på att klockan skall bli 13.00, så jag kan åka iväg och klippa mig. Finally ! Håret växer som ogräs juh, inte bra detta. Har förövrigt inga större planer idag, blir nog en lugn Måndag.

Godnatt !

Tjenare ;) ! Tillbaka till barawii, vännerna åkte precis hem och jag tänkte skriva ett litet inlägg, innan jag går och lägger mig. Idag har jag inte gjort så mycket,varit ute med kameran och tagit lite kort.Lovar man något så får man ju hålla det, känner jag. Så jag gör så att jag lägger upp några bilder från dagen. Godnatt !


Kevin goes to bed !

Ligger förtillfället helt död i soffan. Ska alldeles strax bege bort till min sköna säng och sova lite. Jag är som sagt för jävla trött idag. Tänk om man fick betalt för att sova, då skulle jag vart miljonär idag. Men så är det inte ! Men tänk om haha haha. Imorgon Ny vecka och det innebär en klippning för Kevin, känner att det behövs. Jag ser förjävlig ut nu i denna frissan, om man ens kan kalla det frisyr. På tal om annat ! Så är det väldigt roligt att ni tar er tid och läser min patetiska blogg haha. Jag menar det är inte direkt "BlondinBella" som kommer med "dagens outfit " men lovar att komma med några heta bilder framöver. Peace !


Bilen din bästa vän !

Har fått känna på känslan på hur det känns att bli utelåst. Klantig som jag är så hade jag givit bort mina hemnycklar till en polare.  SÅ  när jag hade släppt av honom runt 04.00, så kom jag på sedan att han hade mina nycklar. Så min tid spenderades flitigt i min bil. ALDRIG MER ! Fyfan säger jag bara, detta måste varit den värsta kvällen i mitt liv. Just nu sitter jag hemma hos min mobror, och tjatar lite skit och skrattar utav händelsen.


En trött Kevin Idag !


Gooood Shiiiiiit !

God eftermiddag ! Får jag allt säga, klockan är 14.34 och jag vaknade för liten stund sedan. Jag är trött som in i helvete faktiskt, men man kan inte sova bort hela dagen. Sitter och väntar på Osman som skall komma hit med min bil, sedan skall vi åka till Etage och inhandla ett par nya glajor till sommaren. Vad tycker om denna nya gruppen på facebook? Ett måste att joina !

Marcelo Kevin har blivit ett fan av Vi som måste få knulla av oss då och då.· ·

Hahah !

Direkt Från Götet !

Direkt från Göteborg, sitter hemma hos Artans flickvän. Jag Shpend Och Osman, vi sitter här och bara  tar det lugnt. Vi skall alldeles strax åka hem till Trollis. Lördag imorgon, jag har inga direkta planer faktiskt. Kanske en sväng till Lipz och röja lite. Vem vet ? Men nu skall jag vara social mot mina vänner.


Hell´s Kitchen

Precis avslutat middagen jag och osman här, det vankas lite film lite senare. På tal om annat så spelar Ifk thn vs Vänersborg, vilken match säger jag bara. Skall åka ditt senare och kolla på den, så får vi se vilket lag som drar längsta strået. Vi hörs av !

Det är dags för Fredagsmys !

Om det är så det sista jag gör, nu är slut på veckan och det är dags för fredagsmys. Precis kunde inte sagt det bättre själv, ikväll blir det lugna puckar. Lite käk och bara slappa med vännerna, det är sånt fredagar är till för känner jag :). Nepp nu skall jag fortsätta vara social mot My. Pöss

känn den !

Lägger upp några goa favoriter ! Lika bra att passa på, jag menar sommaren är ju snart här.





En bror är en bror !

Godmorgon ! Vaknade precis utav att min broder ringde mig, goda nyheter för honom men tråkiga för min del. Han flyttar till Malmö idag och lämnar mig här i Trollywood. Vad skall man göra nu ? Går runt och bär på en tung sorg just nu, men så länge det går bra för honom så är jag glad. Lycka till broder ! Önskar dig all lycka i världen.. NU skall jag äta lite frulle och sedan bege mig ut. Puss
Ardian Lycka till !

"MatchMaker "

Älskar "Nattstad" det är det nya thinget just nu känner jag. Dem vet precis, vad för slags brudar man är ute efter. Jag menar det räcker bara man trycker på "matchmaker " så finner dem en lämplig kandidat just för dig. Kolla på min bara ! Jag finner inga ord just nu. Jag menar varför leta när det räcker med ett enda tryck, matchmaker bara :D


Spelas flitigt hemma hos Kev !


Kevin Går På Droger !

Va gött med en "siesta" som jag brukar kalla det. Sova lite på dagen är inte helt fel faktiskt, det behöver jag göra minst 1 timma varje dag. Annars går jag uppe som en zombie. Har sånna underbara påsar under ögonen nu, lite charmigt så tycker jag. Någon som är sugen på dejta just nu ? En kille 22 vårar, har påsar under ögonen och håret sticker ut åt alla håll. Ring mig på number 073...... Nej skärpning nu, får göra något vettigt nu. Vi hörs !

Ge mig svar !

Detta kommer låta väldigt korkat ! Men är bara tvungen...
Finns det någon därute som kan ge mig svar på, hur det kommer sig att fula killar alltid får dem snyggaste tjejerna ? Vad gör dem liksom ? Är det för att dem är snälla ? Eller är det för att tjejen, känner att hon har kontroll över deras förhållande? Vad är det liksom, låt mig vara ful för en dag och testa på det. Dejta snygga tjejer man dräglar för. Jag blir fan förbannad ! Kan gå på stan och se värsta bruden, så ser jag att hon möter upp sin pojkvän och han ser ut som min vänstra pungkula. Nej detta måste undersökas. VAD ÄR HEMLIGHETEN ?


Hello Fellaz !

Tjenare tillbaka till rutan ! Sitter förtillfället hemma och gör absolut ingenting. Jag känner mig allt för bra slapp idag faktiskt, så jag ligger nog kvar här ett tag till. Torsdag idag och Lipz har öppet JIPPI ! Hört att dem har slängt ut en hel del "Fri Biljetter" Så antar att det kommer vara en hel del folk där ikväll. Det sägs att gratis är gott ! Så varför inte liksom. Men själv blir jag kvar hemma faktiskt, blir en maffia rulle och lite chips till det. Nej skall ta mig i kragen nu och försöka laga lite käk, var uppmärksam att jag skrev FÖRSÖKA, är ingen höjdare i köket faktiskt. But i give it a try !

Hej :)

Vet om att det har varit kasst med inlägg från min sida, men jag skall försöka gottgöra er så gott jag bara kan. Här kommer en liten kort summering utav gårdagen. Gårdagen spenderades ute med vännerna, iväg till maxi och handla lite korv & bröd sedan raka vägen till Uddevalla för att möta upp resten. Grillning stod på schemat och vi vara taggade till max. Solen sken och alla var glada, vad kunde gå fel liksom ? Inget faktiskt. Ikväll skall vi åka tilll Uddevalla och slappa med ett par vänner. Så jag återkommer senare ! Måste faktisk kila iväg nu....

Less på Trollywoood !

Dagar som dessa gör en deprimerad och är less på livet. Kan inte något bra hända snart ? Turen vända liksom. Jag ligger här och har allmänt tråkigt och tankarna snurrar. Jag vill göra något ! Jag vill resa, jag vill se nya saker. Är trött på denna staden nu ! Kan inte tiden gå fortare nu...

NU sticker jag !

Men innan jag gör det så bjuuur jag på lite gammal och skön musik. Enjoy !

Sydamerika

Solen skiner och jag är på strålande hunör, tänkte faktiskt bege mig ut och polera min bil. Passa på när det är så fint väder. Så jävla skönt att våren har kommit nu, slippa allt grått och tråkigt, som vintern har att erbjuda. Men på tal om vintern, så drar jag till Sydamerika nästa vinter. Jag, Artan, Shpend, Adridan drar till Argentina, Brasilien, Chile. Vi blir borta några månader, en resa för livet detta garanterat :). Jag längtar ! Men först sommar :).

lovely


Sunshine !

Som vi alla vet ! Så förlorade Real Madrid  över Barcelona och jag är bitter över detta. Men Barcelona har ju Messi, har man han så har man garanterat vunnit matchen. Real´s Backar var inget att hurra för faktiskt. Skäms ! Den matchen förstörde hela min lördag. Idag är det Söndag och fick precis ett samtal utav Josef, att vi skulle ut och fika. Jag tänkte för mig själv ute ? Men när jag väll gick upp ur sängen så insåg jag varför. Solen hade ju tittat fram. Så nu är det snabba ryck som gäller, in i dushen sedan göra sig i ordning lite. VI hörs !

El Classico !

Idag är det den stora dagen, då dem 2 största rivalerna kommer att möta varandra. Själv så hoppas jag, att Real Madrid tar hem segern ikväll. Vilken match ! Kan knappt vänta tills dem blåser igång matchen. Så jag hoppas ni håller på rätt lag, då menar jag REAL MADRID.

Kevins Spotify Lista !

Sitter och gör ingenting förtillfället eller jo, lyssnar på lite skön musik. Så jag gör så här, att jag delar med den till er. Enjoy !
Dancefloor Hits 2010

Detta händer ju inte ..

Detta händer ju inte, det börjar med att jag vaknar upp med ett svullet öga igen. Vad händer liksom ? Jag vill bara dra ut ögat just nu och spotta på det- Jag blir så trött ! Det hade precis blivit bra, så ska det börja krångla igen. Aja ! Över till annat, Fredag idag och jag har inga större planer inplanerade. Ska nog bara ta det lugnt, kommer se ut så dom närmsta 3 veckorna framåt. Life is Wonderfull ! Not...

Varför inte liksom...


Natti Natti !

01.16 och jag avslutar med att säga Godnatt och hoppas, att ni har haft en lika trevlig kväll som min. Jag återkommer imorgon med lite kåta inlägg, är det något ni undrar så är det bara att fråga.

:)

Sitter förtillfället och lyssnar igenom Melissa´s Horns album, hon skriver för jävla bra texter den kvinnan.  Ikväll ska vi sätta oss framför tv´n och kolla på "farsan" har hört att den ska vara rolig. Och lite skratt i vardagen skadar inte, eller vad säger ni ? Så jag har laddat med chips och  läsk. Dags att starta rullen !

Tankar och funderingar !

Hur kommer det sig att man fastnar för någon man aldrig träffat ? Har det hänt er ? Mig har det faktiskt hänt och hur kommer det sig att man alltid bråkar,när man egentligen inte har något att bråka om. Jag menar man kan ju inte säga att man saknar en person man aldrig träffat, det går ju inte. Så det kan ju inte vara pga av saknaden att man bråkar. Jag har försökt klura ut, varför det är så jag tycker det är jättejobbigt. Jag orkar inte gå runt och vara bitter och förbannad dagarna långa. Vad tjänar det till ? A jag vet inte, jag kan inte påstå att jag förlora någon jag aldrig fick träffa. Det vore orättviss och säga !  Eller har jag fel ?
Over and Out !

Gipset är borta !

Tjenixen lägen ! Hur står det till folket ? Mycket att stå i eller ? Själv har jag en hel del att göra, mycket att städa efter gårdagens bravader. Men mina söta tjejer var snälla nog och tog hand om disken, innan dem åkte hem. Tackar tjejer ! Uppskattas... Idag är det Torsdag och det är inte vilken dag som helst, utan det är dagen jag tog bort mitt jävla gips från foten.  Jag trodde jag skulle blir överlycklig, men nu får jag vänta ytterligare 3 veckor till, innan jag kan gå ut. Jag fick nämligen en slags stöd för foten som jag måste ha i 3 veckor, och det är ingen liten sak heller. Fan täcker halva benet för fan, detta suger juh. Aja ! Inte mycket man kan göra, bara gilla läget liksom. Så ikväll blir det gamla vanliga chips och film. Fan jag kommer bli tjock ju !

No GameS !

Ligger i soffan och slöar som fan ! Ikväll spelar H-torp dm mot Allingsås och jag tänkte åka bort ditt senare. Man får ju änna hej fram sina lagkamrater till en seger. En seger ikväll innebär avancemang i dm och det låter lockande faktiskt. Lite segt att kolla matchen från sidan, men jag är tillbaka om några månader.

Dom vet ingenting om oss


Tjenixen

Tjenare ligger i soffan och bara slöar framför tv´n. Finns inte så mycket att göra på dagen, ska bara ta det lugnt spela lite fifa. Gårdagen spenderades här hemma med mina vänner, tog det bara lugnt eller vissa blev la lite runda om fötterna. Nämner inga namn dock. Ikväll ska jag äta mig tjock och kolla på film, låter inte helt fel. Får passa på dem här dagarna som är kvar. Sedan blir det rehab träning till fullo. Ciao !

Monday

Jag längtar till Torsdag, då ska äntligen gipset bort. Ska bli väldigt skönt att kunna ta på sig ett par byxor. Har fått går runt med mjukisar hela tiden.  Vem vet det kanske blir Lipz på Torsdagen också, var inte igår jag var där precis. Men skall jag vara helt ärlig så har jag faktiskt inte saknat det alls. Trodde det skulle vara jobbigt att sitta hemma, när alla ens vänner var ute. Men det har varit ganska mysigt att bara slappa hemma. Nepp ! ´Nu återvänder jag till mitt älskade Fifa. På tal om fifa mina älskade vänner var nämligen här nyss här och försökte vinna över mig. Men fråga Josef & Alban hur det hela sluta. Vi hörs !

Klaga inte på livet !

Satt och läste klabba´s blogg och fick syn på denna videon. Denna videon får en att uppskatta dagen och livet verkligen. Klaga inte !

Ny vecka

Ligger nyvaken här och är allmänt trött i huvudet. Vissa människor ger mig bara huvudvärk, jag börjar undra om denna människa är bra för mig eller bara skräp ? Jag kan inte riktigt peka ut vad .  Måndag idag och en ny vecka har dragit igång. Kan tänka mig att dem flesta i Trollis ligger i sängen och är döda och mår sådär. Det var ju som sagt Lipz igår. Själv så satt jag hemma och spela Fifa10 och drack Oboy haha slå det ni :P. Nepp ska försöka få i mig lite frulle nu !

Natti Natti !

Tjenare ! Har precis avslutat mitt spelande, tänkte gå och lägga mig nu faktiskt. Förresten ! Mitt öga har blivit bättre, hade nån slags insekt under ögonlocket. Så fick spruta lite vatten, men nu är den borta. Mitt öga ser någorlunda bättre ut iallafall. Nepp nu väntar jag ett samtal från N sedan blir det sängen.
Buenas Noche...

Sunday !

Godmorgon eller ska jag säga Godeftermiddag ? Hur som helst, så vaknade jag precis. Det första jag vaknar av är att mitt öga vägrar att öppna sig. Jag får panik ! Men efter en hård kamp med ögat, så fick jag upp det till slut. Jag kom hem precis, har varit och storhandlat mat till lägenheten. Så gött när man har en massa godsaker att välja mellan. Har fått en dålig att jag går runt och småäter hela tiden. Men jag har lovat mig själv att skärpa mig. Men nu tänkte jag slappa lite, sedan gå på städningen. Det ser förjävligt ut minst sagt !

Jag känner mig fri ...

Det bara rinner från ögat och det är gött irriterande. Hur får jag det att sluta ? Jag har varit på apoteket idag och köpt medicin. Hällt en massa droppar i ögat, jag hoppas att det hjälper. Precis spelat klart och känner att jag har blivit grym nu. Typ TYNGASTE killen i staden på Fifa. Nu tänkte jag borsta tänderna och sedan lägga mig.
Fick tips av en bra låt utav min älskade vän Aras, så jag tänkte dela med den med er läsare. Lyssnar och njut !
Godnatt ...

Surt !

Livet är inte en dans på rosor just nu, iallafall inte för mig. Hoppar runt med kryckor, mitt öga har åkt på nån slags infektion och min mobil har slutat att fungera, det ända jag kan göra är att ta emot samtal. Så alla ni som har smsat mig och inte fått något svar. Ta det inte personligt, utan nu vet ni varför. Jag hoppas på bättre tider snart, då menar jag verkligen SNART. HJÄLP !

kevin want´s to be a champ !

Tillbacka till rutan ! Klockan är alldeles strax 20.00 och jag kom precis hem. Kvällen ser förövrigt väldigt lugn ut får jag faktiskt säga. Gubbarna ska en sväng till Götet och göra staden osäker, är det sagt. Vad tror ni ? Själv ska jag strax beställa hem en god pizza och sätta igång min karriär på fifa 10 :). Jag återkommer senare ! Ha en grym Lördag fellaz.

Sunshine !

Jag vaknar av att solen skiner igenom mitt fönster, What a beautiful day säger jag med en glad stäma. Men vad jag inte blev så glad utav. Var att  när jag tittar mig själv i spegel, sån ser jag att mitt högra öga är svullet. Ja du hörde rätt ! Mitt högra öga har åkt på nån slags infektion, och jag vet inte riktigt vad det kan vara. Men kan knappt se på det nu ! Först foten och nu detta, inte så jävla skoj asså :/.

Godnatt !

Precis hemkommen från en trevlig pokerkväll hos Roger. Nu avrundar jag kvällen med att säga godnatt, vi hörs imorgon.

Lite Elvis hemma hos Kevin...


AJ AJ AJ

Aj Mitt HUVUD !  Jag du läste rätt, mitt huvud håller på att sprängas snart. Jag är sliten och bakis, vad hände igår egentligen ? Gårdagen spenderades hemma hos mig med ett par vänner, lite dricka och gött flow. Slutade med att jag dekade med ena kryckan i handen. Bra Kevin ! Fredag idag och jag har inga större planer inplanerade, utan jag ska bara ta det lugnt. Nej Alvedon var det ja !

Låt låten tala för sig själv..


Blir så Trött !

Vad är det för fel på folk ? Jag har suttit och funderat ett tag, men hittar inga vettiga svar .Blir så oerhört frustrerad på människor som envisas med att tro att allt dem ser & hör är sant. Det kan misstolkas väldigt lätt.  Och jag orkar inte lägga ner mer energi på en människa som inte bryr sig. Över till annat ! Jag kom precis innanför dörren, har varit en sväng på Överby med vännerna.  Vad händer ikväll ? Jag har inga planer faktiskt, blir nog en lugn kväll hemma hos Villa. Over and Out !

Vad är det för dag ?

Hallå i stugan ! Jag känner mig som en vampyr just nu, sover på dagen och är uppe på natten. Detta är verkligen inte bra, jag måste ändra detta beteénde snarast. Fick bli påmind om att det var Torsdag idag, man glömmer ju bort dagarna så lätt, när man hoppar runt med kryckor och sitter inne hela dagarna. Nästa Torsdag så tar jag bort fanskapet, jag längtar. Sedan börjar rehab träningen :). Ser att solen har tittat in genom mitt fönster, en underbar känsla faktiskt. Vad har ni för planer ikväll folk ? Blir det Lipz som gäller för trollhätteborna ? Nepp nu ska jag försöka gå upp ur sängen och försöka röja undan här lite. Vi får höras senare !

RSS 2.0