Hej

Precis hemkommen från frisören.Jag testa på något annorlunda nu, lite rockabilly stuket över det hela. Jag blev allafall nöjd, jag ska ut på en promenad med maxmilan och njuta av det fina vädret. Jag lägger upp en bild lite senare.

Puss !

"Dagens "



Goodbye my lover !


Mina älskade wayfarer har gått sönder. Dum som jag är så satte jag mig på dom, när jag skulle kliva in i bilen. Jag sörjer verkligen nu. VARFÖR? Att jag alltid skall vara så klantig. Får ta och beställa nya imorgon. Nu ska jag sova och försöka glömma. Godnatt Alles !


Nervös

Efter många om och men så har jag tagit mitt förnuft till fånga. Jag åker till Gaddesanda och badar, har dock en klump i halsen just nu. Jag hör av mig senare om hur dagen gick....


Badande pojkar trampade på en granat !


Då var resan betald ! Det känns verkligen skönt får jag säga. Satte mig precis och läste ttela, där det stog att polisen hade funnit en granat på gaddesanda. Polisen har allafall stängt av området vilket är bra. Inget mer badande för min del iallafall i gaddesanda. Polisen har konstaterat att bomben var "ofarlig" vilket är glädjande besked. Men  jag kommer inte våga sätta min fot där mer på ett tag.


Söndag

Idag har det varit en väldigt lång och solig dag. Jag har tagit det väldigt lugnt med brännan. Orkar inte bli mer solbränd än vad jag redan är. Så jag försöker gömma mig så gott jag bara kan från solen. Kom precis hem från Artan, vi har kollat på finalen. Mellan Brasilien Vs Usa, vilken match får jag allt säga. Nu tänkte jag lägga ner bloggandet och ägna lite tid åt mitt xbox. Hoppas att ni alllesammans har haft en kanon dag.






Puss

Men Tja !

Shululu! Vad gör ni folkens? Själv så kom jag precis in innanför dörrn, jag ligger och lyssnar på Medina - Min Stad, en jävligt bra låt får jag säga. Jag får faktiskt försöka lugna mig med solandet nu, för jag är typ svart nu hehe. Vem behöver resa ? Tänkte sova lite siesta strax, det blev  inte många timmars sömn igår. Ikväll blir det ett besök på strandis, vi blir nog kvar där hela kvällen kan jag tänka mig. Så nu vet ni vart ni hittar mig ikväll.
Puss Folkens !



Godnatt

zzzzz......

Solbränd !

Tjenna ! Då var man hemma efter en fullspäckad dag, dagen har bestått utav möte på jobbet och en hel del stek på gaddis. Jag ser nu att solen har allafall gett mig resultat, jag ser ut som en negerboll förtillfället. Ska man steka så skall man steka tycker jag. Ös på med en massa cocosolja, sen är de bara sola. Planerna för kvällen är att jag hoppas E kommer och hälsar på, så jag får spendera min tid med henne. Men nu ska jag packa väskan skall nämligen träna med Halvorstorp idag.



Vi höres !

02.25

Precis hemkommen från en trevlig, först lite myspys hos Martin med film och godis. Sedan blev det en kvällspromenad med dig (E). Trevligt får jag säga det får vi göra om tycker jag. Men nu orkar jag inte skriva så mycket mer, skall lägga mig och sova nu. Godnatt Alles !


Klara för Semifinal !

Grattis Sverige ! Nu är ni klara för semifinalen där väntar England. Hur kommer detta gå? Vi njuter förtillfället att Sverige vann över serberna och tar en match i taget. Nu tänkte jag sätta på mig jackan och bege mig bort till Martin, där väntar lite film och en hel del mys;).  Vi snakkes senare..

JUST NU :

Sverige leder med 3-1, jag väntar på att andra halvlek ska börja...

Ikväll gäller det !

Nu får vi heja fram vårat svenska landslag till en seger ikväll. Klockan 20.30 så startar sändingen, jag har laddat med chips och läsk det är ett måste. Men hur tror ni matchen kommer sluta? Själv så tror jag att Sverige vinner med 2-0 mot Serberna, det är dags att visa vart skåpet ska stå. Johan Dahlin kommer vakta målet ikväll, våran egna trollhätteprofil.

Lycka till !


Frågestunden

Om ni vill fråga mig något? Så är det nu ni skall passa på och fråga ! Jag ska försöka svara så gott jag kan....

// Marcelo

"Dagens "


SOOOOL

Men kolla vädret ? Vad är det som händer ? Många frågor och få svar, men jag har inte tid att finna ut svaren, för jag skall ut och fika nu med Shaant. Antar att det är bara jag sonm sitter inne och skriver på en blogg? Haha jaja vad gör man inte för sina läsare. Men jag skall kila vidare nu, vi får höras lite senare ska försöka få lite färg nu.

Dessa är på väg !



Godnatt

NU lägger jag ner bloggandet för idag ! Vi hörs imorgon alles .....


Stress !

Fyfan vad jag är sliten och seg, hade ni sett mig nu så hade ni nog sprungit iväg. De har varit full rulle hela dagen, från att åka till polisstationen till att åka till resia för att boka resan. Sedan lugnade vi oss med att fika på strandgatan, sedan bar det vidare. Ja you name it ! Men nu har jag satt mig själv till ro och ha det skönt här i mitt rum, tänkte nämligen laga lite mat nu och sedan sätta på en bra film. Några förslag?

Tills Vidare !

Bokat och Klart !

Då var de bokat och klart Alanya drog de längsta stråt, sorry Magaluf det får bli nästa år. Vi åker den 24/7. Jag och vännerna ska ditt, det kommer bli ett minne för livet. Nu ska jag ta på mig fotbollskorna och bege mig ut till fotbollsplanen.

Ciao !


Sommarens Hit !



Denna låten kommer spelas flitigt under våran resa !     

Oj !

Hello Fellaz !

Då är klockan nästan 13.00 och jag vaknade precis. Vad händer liksom? Jag kan ju inte sova bort dagarna, jag får lära mig att börja lägga mig i tid. Kollade precis ut genom fönstret och ser att solen har vågat titta fram. Glädjande besked ! Så nu skall jag in i dushen så jag vaknar till liv, sedan skall jag äta en god frulle. Vet att det är sent att äta frulle nu men vad ska man göra. Man får ju skylla sig själv, när man vaknar så här sent. Tills Vidare !


Njuter

Jag njuter förtillfället !

Brasilien visar  verkligen Italienarna hur man skall spela fotboll, ni kan packa era väskor och åka hem.


arrivederci Italia !


JUST NU :

Jag ligger här i min ensamhet och läser igenom dom sista sidorna från boken "Svensk Maffia" som enligt mig är en väldigt bra bok. Jag är ju inte den som frivilligt sätter mig ner och läser igenom en bok, men denna boken får all min tid. På tal om annat så ser jag att mina siffror har ökat krafigt dom senaste dagarna. Väldigt skoj faktiskt.


Saknar henne !



Personen som står bakom mig, denna tjejen heter Karin och henne saknar jag enormt mycket. Snart ses vi sis ! När jag åker tillbacka till Norge. Jag längtar verkligen, det skall blir riktigt roligt att få träffa dig igen.

Söndag !

Tjenare  !
 
Hur mår ni idag?  Själv så mår jag bra en aning trött bara, blev inte många timmars sömn igår. Eftersom vi åkte till Kungshamn igår och gjorde ett besök på Baden, så blev det rätt sent. Idag är Söndag och planerna är inte alls stora, vi skall kika Brasilien Vs Italien ikväll. Själv så håller jag på Brasilien och hoppas verkligen att dom spöar skiten ur italienarna.

Väldigt roligt att ni kommenterar och pushar på att jag skall börja skriva igen, ska försöka skriva så mycke som möjligt och försöka hålla er uppdaterade hela tiden. Men nu skall jag faktiskt in i dushen vi får pratas vid senare.

Tills Vidare !

"Jag tror jag döör av skratt "


Kan inte bestämma mig !

Sitter och kollar lite resor över nätet och kan inte riktigt bestämma mig, ska man åka till Magaluf eller Alanya. Hjälp mig ! För jag vet inte riktigt vart jag skall åka.


Jag ber om ursäkt !

Hello Again Fellaz !

Jag är medveten om att skrivandet på denna bloggen har varit väldigt dålig. Men jag har tappat motivationen och känner att gnistan inte riktigt finns kvar, men jag skall försöka skärpa till mig. Just nu lyssnar jag på min så kallade "spotifylista" och summera kvällen som var igår. Jag kan ju klart säga att detta har varit bland mina bästa midsommrar jag har firrat. Allt från grillning till att sitta uppe på Jimmy´s båt och dricka goda pilsner och lyssna på goa låtar. Ja det var jättetrevligt ! Man behöver inte träffa en massa genter för att kvällen skall vara bra, det räcker att ha dom närmsta och goda pilsner runt omkring sej.Så är kvällen räddad. Över till annat nu !

Idag är det Lördag och planerna är inte alls stora, jag skall strax ringa Achmed och fråga honom om han vill med till strandagatan ikväll. Sitta där och dricka några kalla goda pilsner och sitta och tjata om allt och inget. Jag har förresten fått nytt jobb nu, jag jobbar numera på Eniro.no. Så jag kommer nu bosätta mig i Sverige framöver, blir inget mer Oslo på ett tag. Men jag skall allt försöka besöka er så mycket som möjligt. Nu tänkte jag hoppa in dushen !




Tills Vidare !

JUST NU :


BildExtra !


Back Home !


Its a Beautiful Day !

Nu ska jag ut och träffa Amanda och dricka några kalla pils och njuta av solnedgången. Är förövrigt väldigt solbränd,  idag har jag och Richard varit nere på stranden och  solat och badat. Härliga sommar !



RSS 2.0