Hos Bern ! Nu Blir det Fest ....


Det vankas Bio ikväll !

Då har man hunnit med att gymma, samt laga mat. Ikväll ska jag och vännerna ta och kolla på "Snabba Cash". Klockan 21.00 startar filmen. Vad ska ni hitta på för bus ikväll ? Krök ? Ligga ? ...


Dags för Fredagsmys !

Oj Oj har sett att mina besökare har sjunkit lite, kanske måste uppdatera lite oftare ? Eller vad säger ni ? Jag har iallafall gymmat idag, just nu sitter jag här och lyssnar på min grymt sköna spotifylista. Ikväll är det tänkt att vi ska sätta oss på strandgatan och fika och snacka en massa skit. Som vi brukar göra på fredagar, det är la det fredagar är till för ? Nepp nu blir det Tv.

Jävla Fot !

Då var det första passet avklarat !  Det andra passet väntar mig klockan 21.00, då blir det fotboll med H-torp. Detta med att byta underlag ofta är inte bra för mina fötter. Jag kan knappt stödja högerfoten längre pga av värk. Jag sitter förtillfället och väntar på att falukorven ska tina, så att jag sedan kan börja med matlagningen. Jaja jag tänkte ta mig itu med matlagningen nu. Vi hörs senare !

Godnatt !


Men Bobby !










NU var det äntligen klart !

Då var man klar med städningen, har även hunnit med att koppla om ljudet till datorn. Nu tänkte jag faktiskt, ta och lägga mig i ett varmt bad och bara koppla av för en stund. Ikväll är det Paradise Hotel på tv, undra vad som kommer hända i kvällens avsnitt ? Vad tror ni ? Klockan 10.00 drar det igång. Det får ni inte missa.

Arrivederci !

Trött som fan !

Hejsan ! Jag har faktiskt varit redig och simmat istället för att pumpa muskler på gymmet. Gött med lite omväxling, men fan det var ju jobbigare än vad jag trodde. Simning är la inte direkt min starka sida, har jag lagt märkte till nu i efterhand. Jag har verk i hela kroppen nu, det är tur att man har en pappa Mathias som pushar och tjatar på mig. Annars hade jag nog lagt av efter första längden. Jag har ska storstäda ilägenheten idag och koppla om mitt ljud till datorn. Hoppas även att jag hittar min nyckel till hemmet har nämligen tappat bort den. Och har ingen susning av vart den kan vara. Men jag återkommer senare under dagen. Tja !

Natti Natti !

Nu har jag precis avslutat mitt samtal med Caroline, jag tänkte börja tänka på refrängen. Så jag tackar för mig och säger Godnatt. Ja Godnatt !

Catja lämnar Paradiset !

Då har man hunnit med att träna 2 pass idag. Första passet blev lite styrka på "Plus" sedan blev det ett fotbollspass med laget. Jag hoppas att ni inte missa Paradise Hotel idag ? Vad tyckte ni om att Catja fick lämna paradiset ? Jag tycker det är för jävla tråkigt faktisttk, men det är mitt tycke. Vem ska man nu kolla på liksom ? Får ju allt erkänna att hon var en riktigt godbit. Jaja ! Nu får vi hoppas att Cimon klarar sig långt, jag håller tummarna.

Då tar vi farväl av Catja för denna gången.


Fredagen och Lördagen 29-30 januari !


Då kan jag härmed presentera årets "ButlersCup" lag. Joga Bonito kommer att ställa upp med följande :

  • Sevdaim Hajra
  • Nicklas Graff
  • Petri Zhubi
  • Mathias Hellqvist
  • Marcelo Villa
  • Artan Krasniqi
  • Maxmilian Habobi
  • Rafi Elio
  • Suad Januzi
  • Josef Kehdi
  • Robin Lyckhammar

What to choice ?

Dagen börjar med att jag har fått beskedd om 2 jobberbjudanden ? Första är att få chansen att få jobba i Spanien och andra är att jobba i alanya i sommar. Det låter la inte helt fel eller ? Mitt enda dilemma är att jag inte vet riktigt vad jag vill göra ? Stanna hemma ? Jobba I alanya ? Spanien ? Sånt här tycker jag bara är jobbigt, man får ju inte direkt en såhär chans varje dag. Jaja jag ska försöka överväga här, så får vi se vad jag väljer.  Ciao !


Godnatt Folkens !

Oj Oj Oj ! Vad jag är trött nu. Jag kom precis innanför dörren och jag är hur sliten som helst. Söndagsfotbollen tar allt på krafterna tro det eller ej. Sitter förtillfället och pratar med caroline det är nog bland det bästa som finns på kvällarna, att få höra hennes röst och sedan somna med ett gott leende på läpparna. Uppskattas till tusen ! Nu tänkte jag avsluta kvällen med att säga: "Sex i ett förhållande av längre varaktighet är konsten att hela tiden få repriser att likna premiärer".



It´s Cold Outside !

Då var man hemma igen ! Det är ruggit kallt ute får jag faktiskt säga. Det är tur att man var väll föberedd på med en tjock halsduk och en varm vinterjacka. Ikväll är planerna inte alls stora, det blir nog fotboll med vännerna. På tal om annat, så verkar det som att min förkylning har försvunnit. Jag är inte lika snuvig längre, vilket jag är väldigt tacksam för. Nu tänkte jag faktiskt ta och läsa cimons blogg : http://www.tv6.se/cimon. Se vad han har för skoj att berätta.

Ciao !





Strandgatan !

Nu drar jag och fikar lite med klas på strandgatan. Rensa tankarna lite ! Låter väldigt bra.


Ärlighet varar längst ? Är det verkligen så ?


Detta med att vara ärlig ! Jag har aldrig förstått mig på det riktigt. Är det verkligen så att det är bäst att säga sanningen ? Eller skapar det bara med problem? Jag vet inte .. Utan när man väll känner att man ska vara redig och berätta sanningen, så får man mer skit bara ? Aja jag vet nte. Jag är en jävel på ställa till problem.

Söndag Morgon !

Godmorgon ! Eller ska jag säga God eftermiddag? Klockan är ju trots allt 13.08, jag är den tröttaste idag. Inte för att jag har gjort något speciellt, så att man har någon anledning till att känna så här. Gårdagen spenderade jag kvällen med Berna, vi hade det väldigt trevligt. Jag blev nyligen väckt utav min Caroline, hade hon inte ringt så hade jag nog sovit bort dagen utan några helst problem. Jag är en jävel på att sova ! Men nu tänkte jag äta lite frulle. Så vi får höras av senare tycker jag ;). Ciao Bella !

At Berna´s Place

Sitter förtillfället hemma hos Bern och vi skall alldeles strax sätta på en film. Medans berna ska sätta igång filmen så passar, jag på att skriva ett litet inlägg till er. Snäll som jag är ! Vad ska ni hitta på ikväll? Men jag får allt medge att detta inlägget var väldigt torrt. Men jag återkommer senare.

Ciao Fellaz !


Löpning är nog inte min grej !

Jag är den tröttaste! Fyfan säger jag bara.... Jag kom precis hem från aa ett helvetes pass med laget. Jag hade ingen aning om att jag hade sån dålig kondis. Detta måste förbättras ! Nu får det blir lite mer egen träning, innan jag kommer kunna bege mig ut med laget igen. Jag har dessutom världens träningsverk med, mig mage värker och mina armar kan jag knappt röra. Fyfan ! Jag kan verka vara en gnällspik men jag har fan ont. Jaja över till annat ! Idag är det Lördag och jag har inga större planer inplanerat mer än att jag skall hänga med Bern. Vad vi ska göra är oklart än, men vi snacka om att dra på bio och kolla på "Snabba Cash" Vad tror ni om det ? På tal om film så tänkte jag faktiskt sätta på en film nu.  Så so long suckers !

Vänt på dygnet !

Precis hemkommen från Ejmen Japar, vi har suttit hos honom och bara tagit det lugnt. Skönt med sånna dagar dä,r man bara kan chilla och njuta. No stress liksom! Nu sitter jag iallafall här hemma och ska sätta på en film. Kvällens film blir "The Blind Slide" Som är baserad på en sann historia. Nepp nu blir det movietime !

Godnatt !


Godnatt !

Tjenare ! Sitter här klarvaken och gör inget vettigt alls, tankar ner lite filmer som jag har tänkt kolla på alldeles strax. Dagen förövrigt har mest bestått utav träning och tvätt. Sådär roligt ! Imorgon är det Onsdag och då väntar det mig 2 pass, första styrketräning sedan ett spinningpass med laget. Nepp ! Det var allt för ikväll..

Saknar henne !
Snart kommer jag ....



Olala

Då var man tillbacka igen ! Sitter förtillfället med Artan och vi gör inget speciellt sitter och glor på varann typ. Haha va bögigt det lät? Jaja dagen förövrigt har varit väldigt chill, det har inte hänt så mycket faktistk. Jag vaknade runt klockan 12.00, sedan kom Johan förbi och hälsade på. Johan blev helt plöstligt sugen på något nytt i hans lägenhet, så vi åkte en sväng till Överby för att checka vad dom hade att erbjuda:). Efter vi hade varit där några timmar så åkte vi hem till hans päron och käka lite god mat. Nepp ! Nu tänkte jag faktiskt gå och sätta på en film. Sov så gott alles !

Ensamt här i min lägenhet !

Då var klockan 00.40 och jag sitter här i min ensamhet och saknar F. Jag har blivit så sällskapsjuk ! Det är inte bra för det har blivit en vana att få vakna upp bredvid henne. Och dom dagarna man väll inte få¨göra det så känns det bara tomt och jobbigt. Aja ska försöka avrunda kvällen med att säga godnatt och att vi hörs imorgon.


Värsta TacoKillen !

Tjenare !

Det vankas film och tacos ikväll med vännerna och Frida. Ska bli skönt att bara ta det lugnt. Vad ska ni hitta på ? Fest ? Jag är fortfarande sliten vet inte riktigt varför ? Men kan det kanske vara så, att jag inte riktigt är helt återställd sen nyår. Nu tänkte jag allafall ta på mig för att handla lite käk.

Ha en trevlig lördag alles !

Trött Marcelo

Jag är slö idag ! Jag sitter just nu hos aras, sitter och tjatar en massa skit bara. Skall la strax hem och sova är väldigt trött efter gårdagens bravader, men det var det allt värt. Jag uppdaterar lite med bilder från gårdagen. Peace !

 


RSS 2.0