Hello!

Medans det andra ær ute och gør Oslo City osæker, så har jag beslutat mig før att stanna hemma. Idag har jag jobbat 10 timmar och kænner mig vældigt sliten, lite segt att jobba på lørdagar men vad gør man inte før cash?. Imorgon ær det Søndag och vi har planerat in en lite picknick afton. Blir till att åka till parken och njuta av det goa vædret Oslo har att erbjuda. Jag ser verkligen framemot detta, då det har lovats att det skall vara vældigt fint væder. Har førresten planerat in ett datum før hemfærd skall åka hem den 6juni, før att stanna hemma några dagar i trollis. Skall blir trevligt att få træffa sina vænner, samt sin ælskade familj. Detta ær något man har saknat. Men nu skall jag sætta på nån bra film. Godnatt Alles ! 

Kvællens Musik !

Why ?

Liggandes i sængen med min mac på knæt, så ligger jag hær och funderar lite. Hur det kommer sig att man alltid blir sentimental, nær man lyssnar på låtar som sætter alla svaga punkter? Jag vet att allafall att jag fortfarande ær kær i denna mænniska, det har  trots allt gått ett tag nu.

Sorry !

Tjenna Fellaz ! Får ta och börja med att be om ursäkt för min dåliga uppdatering, men hinner inte sätta mig och skriva när det händer så mycket häromkring. Idag är vi lediga från jobbet, så vi tänkte dra oss bort mot parken och sätta oss och grilla lite. Gårdagen spenderades på kontoret där vi satt och spela poker och drack några kalla pilsner. Sedan blev det utgång för att summera kvällen så var den Top Notch. Vädret är kanon här med, solen skinner som bara den och jag är på strålande humör. Så jag skall hoppa in i dushen nu, för att sedan ut och njuta av det underbara vädret. Hoppas ni ha det bra !


:()

Skål !


Litet Bildextra !

 Tackar åter för en kanon kväll!





Hejdå Sverige !

Men Shululu gott folk ! Har precis packat klart min väska och skall strax bege mig till samlingen. Ska nämligen spela lite b-lagsfotboll innan jag åker iväg. Kommer bli gött att springa av sig lite, känner jag efter allt festande. Gårdagen var väldigt lyckad får jag säga, dock lite tråkigt när en annan hade lovat sovplats plöstligt dissa oss. Aja man kan inte få allt här i världen;), Får tacka Hanna och Linda och company för en kanon kväll, men nu tänke jag sticka.

Vi höres Alles !

BildExtra!

Lite bilder från Norge !












Hej !

Tjenare bloggen! Dagen har mest bestått utav slapphet, jag har varit en sväng på överby och hälsat på mina favo tjejer Linda och Hanna. Fick även med mig en jävligt schysst scarf från JC, blev väldigt nöjd iallafall. Ikväll kommer vi att vara hemma hos Linda och förkröka sedan bär det  vidare till krogen. Kommer bli skoj att få festa lite här hemma nu, men o andra sidan så är inte festerna i Oslo heller så dåliga:P. Chefen ringde idag och var väldigt nöjd över hur jag har presterat i veckan. Och det var ett väldigt glatt  besked. Nu tänkte jag vara social mot mina päron och Artan.

Vi höres alles !



Chefen Och Jag !

Hemma I Sverige !

Ja då var man hemma i Sverige igen och detta känns verkligen jättebra, att få träffa sina vänner samt min familj. Jag har precis stigit ut ur duschen och jag skall strax ut och hämta my boo:). Men vi hörs imorgon .

GUUUD MELLAN MÅL!

Tjenare bloggen ! Just nu sitter vi alla hæør och kollar på film, dagen har varit bra. Jag har sålt bra och det kænns ær kanon. Jag kommer hem på Fredag, vilket kænns vældigt gøtt:). Jag kommer ta med mig lite mer klæder och handla med mig mat. Hur har vædret varit hemma? Hær i Norge har det varit soligt och varmt. Nepp nu tænkte jag kolla på film.

Living the life !

Siter hær hemma hos chefen och ær på efterfest, ser att klockan ær 04.04 och jag skall strax hem med mina tjejor. Kvællen ha varit kanon, då de har bjudits på grillning och en jævla fest. Visste inte att festerna var sådana hær:P. Jag kommer hem næsta fredag.Jag tar med mig en kollega som heter Karro. Så vi kommer att dra till Lipz på lørdan. Sedan kommer vi att sova hos hos mig och åker hem på sønda kempe great. Hur har ni det i Sverige? Ær vædret bra? Hær æ vædret strålande. Skall in till dom andra nu och dricka klart min super goa drink. Ni får ha de bra.

Peace !

På kontoret

sitter på kontoret, har precis jobbat klart kænns jævligt bra. Ikvæll blir det fest som bara den, alla kollegorna samt chefen kommer festa rejælt ikvæll. Fick ett tråkigt besked idag men detta skall inte få mig att må dåligt, før jag ær værd något bættre. Kommer hem næsta helg desutom, vilket kænns lite gøtt:). Men skall øppna førsta ølen nu.

VI høres Leve NØRGE

RSS 2.0