Dag 2

Tjenna bloggen ! Sitter hør på kontoret med min arbetskamrat Linus och vi skall strax ut och jobba. Gårdagen var lite spænd dock men det gick undan, skall ut nu med teamet. Ahmed bestæmde sig att åka hem igår, vilket var vældigt tråkigt men. Nu måste jag skynda mig.

Ps : Saknar dig !

Nørge

Sitter hær på huvudkontoret och skall gå egenom kontraktet, det har inte gått som jag har førvantat mig dock. Men vi får se vad som sker i slutet av dan. Har allafall skrivit ut en hel del cv som jag skall dela ut lite hør och dør. Hur ær vædret dær hemma? Hær ær det kallt så regnar det dock med. SURT !  Gårdagen var vældigt lugn, har fått læra kænna en hel del nytt folk hær nere. Vi bor i ett stort hus med en massa folk, lite bigbrother kænsla faktiskt. Jaja nu skall vi ha møtte nu.

Hejdå !

Svennebanan

Medans jag packar väskan, så passar jag på att lyssnar på denna låten "svennebanan" en riktigt schteeek låt.


Flyttar Till Norge !

Hejsan Bloggen ! Skall bara meddela er läsare att jag fick jobbet i Norge. Så idag åker jag till min nya bostad. Det är blandade känslor, både roligt men samidigt tråkigt då jag kommer sakna S. Men skall packa väskan nu .


Ciao Sverige !


Godnatt !

Nu skall jag gå och lägga mig, efter en väldigt fullspäckad kväll !


Aj !

Ligger här med en fruktansvärd smärta, har nämligen stukat foten på matchen. Matchen slutade för övrigt 5-0 till oss, då vi spelade boll som vi brukade göra. Första halveken vet jag inte riktigt vad vi sysslade med. Ikväll är planerna att vi ska ha en fifa tunering hos mig, ser iframemot detta . Vad mer har hänt? Jadu inte mycket ska sätta mig snart och spela lite fifa, vi får höras senare. Puss Alles !

What a beautiful day !

Idag har det faktiskt varit varmt men jag klagar inte, vi har spelat fotboll på ida´s baksida. Vi spruta även ner varann med vatten. Jag skulle tvätta min bil, men vattenslangen användes flitigt till annat. Skadar inte att få fram barnet i sig ibland. Fick även lite färg på min gråa hud vilket är väldigt bra, inte vill man gå runt och vara grå. Nej absolut inte. Ikväll kommer jag att ta det lugnt, blir nog en sväng till "hemmakväll" och hyra någon bra film. För imorgon smäller det HEMMAPREMIÄR bra skit ! Nepp nu skall jag åka hem till mina päron och umgås med dem. Vi hörs imorgon !


JAJA IN I MODE!


Medans denna låten spelas flitigt hemma hos mig, så passar jag på att göra en god frulle. Visst är det bra att kunna göra två saker samtidigt. TALANG !




Jädra Mobil !

Fyfan vad jag är trött ! Vaknade precis utav att telefonen ringde, ser att solen har vågat tittat fram och detta gör mig väldigt glad. Idag är lördag och planerna är inte alls stora, skall ringa Roger strax och kolla vad han har planerat ikväll. Kan nämligen inte göra något speciellt ändå. Jag har hemmapremiär imorgon thats why, vilket jag ser iframemot. Gårdagen var väldigt trevlig, vi åt god mat samt drack på "Stålverket" det får vi göra om gubbs. Nu tänke jag dusha sedan äta en god frulle. Men jag återkommer senare. Puss


Hola !

Tjenna bloggen ! Kom precis hem till Artan, vi har kollat matchen mellan Ifk - Edet. Matchen sluta 1-0 till Ifk Trollhättan en väldígt bra match får jag säga. Jag var även på "Carlings" och gav affären en andra chans, vet ni vad? Jag fann en tröja väldigt likt "Snook" modellen. Jag blev väldigt nöjd iallafall. Nu tänkte jag åka hem och dusha, sedan bär det av till strandgatan.

  


Äntligen Fredag !

Hej bloggen ! Igår blev det som sagt Lipz och det var väldigt roligt, fick träffa en massa folk man inte har stött på länge. Idag skall jag bara ta det lugnt, och försöka samla ihop tankarna lite. Sedan blir det nog en film och försöka sova tidigt, känner att huvudet inte riktigt hänger med idag. Nu tänkte jag sova lite för det snurrar i min skalle.

Vi höres !

Stress !

Nu är jag hemma efter en väldigt lång dag. Idag har jag som sagt varit på intervju i Göterborg angående ett jobb i Norge. Hoppas jag får det, jag håller tummarna. Sedan så var det snabba ryck till Brålanda, vi skulle egentligen spelat match men den blev inställd. Så de fick bli träning istället. Efter många om och men så beslöt jag mig att göra ett besök på Lipz, jag får allt ge det en chans. Vi hörs imorgon !

Pirrigt !

Nu är jag påväg till Götet för att gå på en intervju, önska mig lycka till !

Besviken!

Sitter här och lyssnar på James Morrison, skall snart vräka i mig lite pannkakor. Idag har jag varit ledig ifrån träningen, då passa jag på att åka iväg till "Överby" för att kolla vad dom hade för plagg på "Carlings". Tyvärr så fann jag inget som jag tyckte vart värt att ta hem, får helt enkelt vänta tills dom får in något nytt. Blev en aning besviken, jag hade nämligen väldigt stora förväntningar. Imorgon är det Torsdag och dagen lyder följande: Skall till skolan 08.20 slutar 14.00 sedan ska jag hem snabbt för att få i mig något i mage, sen skall jag åka vidare till Brålanda för att spela match. På kvällen är det tänkt att vi skall på Lipz ifall vi vinner matchen. Vi får se hur detta slutar.

:)

Hej igen bloggen ! Nu har jag ätit klart och skall snart sätta igång fifa 09 igen. Blev visst lite missförstånd när jag skrev mitt förra inlägg. Detta är allmäna frågor, var nämligen lite nyfiken på hur ni tänker och går igenom sånt här. 

Kom gärna med svar !

Tankar Och Funderingar!

Medans jag njuter av min ledighet så ligger jag här och funderar hur det kommer sig att man kan fastna för en person. Och hur den personen kan få ens värld att kännas hopplös? Jag vet inte om det bara jag som har känt så, eller om det är  något fel på mig? Att fastna för någon kan vara väldigt mysigt, men samtidigt väldigt jobbigt när det väl tar slut. Men det är la så att allt har sitt slut. Och hur lång tid ska det egentligen ta innan man glömmer sitt ex? Och vågar man bli kär igen? Jag brukar inte vara den som brukar ligga och tänka, brukar ta allt med en nypa salt men ibland så tar tankarna över.

Som ni ser är det många frågor jag gärna skulle vilja få svar på !

Jag är trött!

Nu har jag tränat klart och jag är väldigt trött just nu, men innan jag stänger av datorn så tänkte jag slänga iväg ett inlägg. Dagen har bestått utav skola, sömn, tv-spel samt träning. Eftersom jag har varit småförkyld så våga jag inte riktigt träna fullt ut, men jag gjorde så gott jag bara kunde. Jag har nämligen match på torsdagen vilket jag ser framemot, skall bli väldigt skoj att lira lite b-lags fotboll. Imorgon är det onsdag vilket innebär att jag är ledig ifrån skolan och detta känns faktiskt underbart. Att kunna få sova ut och bara chilla, nu tänkte jag sätta på en bra film.

Godnatt Alles !

Carlings Öppnar På Överby !

Nu slipper du/ni att åka ända bort till torp för att handla kläder på "Carlings", det  är nämligen så att "Carlings" kommer att öppna på Överby (Siba-huset). Imorgon kommer att affären göra debut, så är ni sugna på schyssta kläder så har ni nu ett ställe att gå till. Själv kommer jag befinna mig där för att inskaffa lite nya plagg till garderoben.


Veckans Låt!


Spellistan te sommaren !

Här kommer några av mina favorit låtar, som kommer spelas flitigt under sommaren.

  • Soulja Boy - Kiss me through the phone
  • Basic element - Touch you right now
  • Akon - Im so Paid
  • TI feat Justin Timberlake - Dead And Gone
  • TI - My Life Your Entertainment

Hej igen !

Godmorgon allesammans ! Hur mår ni idag? Själv mår jag utmärkt lite trött bara dock. Ska snart iväg till skolan och göra nått vettigt av mitt liv, sedan ska jag iväg till träningen. Ser att mina besökare har öka dem senaste dagarna, vilket glädjer mig innerligt. Forsätt gärna besök barawii-bloggen. Nu tänkte jag äta lite frulle, men jag skriver lite fler inlägg senare under dagen.

Puss Alles !

Hej kära läsare !

Hej igen bloggen ! Vad har ni för er? Själv har man klippt håret och är korthårig nu , vilket känns väldigt bra :). Nu tänke jag äta korv med bröd och kolla "Ballar av stål" ett väldigt bra program får jag säga ! Och undrar ni något så är det bara att fråga , så svarar jag. Ha det så bra !

MenTja!

Precis hemkommen från skolan, satte precis på tv´n och såg att mitt favorit program var på " Ugly Betty" bra skit ! Idag är det en lugn dag vilket innebär att ligga i sängen och äta godis och har det rejält mysigt. Antar att det man gör när man har ledigt från plugg och träningar. Ta dagen med en nypa salt . Nu tänkte jag laga lite mat.

Godnatt !

Nu är jag hemma igen, jag är väldigt trött efter fotbollen. Ligger här nu och äter lite godis mums mums, ska ligga kvar  här och kolla lite på tv, sedan är det sängen som kallar. Hoppas ni har haft en kanon kväll/dag så hörs vi imorgon alles.

Natti Natti


19 April.

Så nu är promenaden avklarad, nu kan jag bocka av detta ur dagens goda gärningar. Nu tänkte jag packa väskan och iväg till träningen, där väntar 2 timmars intensiv träning. Känner mig dock lite halv krasslig men detta skall inte stoppa mig. Dagen i sej har varit väldigt mysig och harmonisk.

Tills Vidare !

A walk in the sun !

Ska snart ut och bege mig på en promenad ! Jag återkommer senare ..

Detta med kommentarer !

Vad glad jag blir när jag ser att folk kommenterar ens blogg, och vågar stå för vilka dem är. Sen har vi ju andra som oftast gömmer sig under sängen och inte vågar står för sina åsikter, SKÄMS ! Som oftast brukar kalla sig själv för annat. Men det glädjer mig innerligt att ni läser min blogg, hoppas ni fortsätter så !. Bara för att du tog din tid och kommentera min blogg, så lägger jag upp denna låten bara för dig älskade läsare !


Im home !

Godkväll ! Nu är man hemma igen, kvällen har varit kanon då det har bjudits på god musik samt väldigt trevligt sällskap. Fick även träffa "Ns" ikväll och detta var väldigt trevligt får jag säga, det var inte igår man träffa honom. Får bli ändring på det tycker jag allt. Orkar inte skriva så mycket mer ikväll känner mig väldigt trött, jag vet väldigt torrt inlägg utav mig men som sagt jag är trött. Godnatt Alles !

Dagens Visa !

  • Skjorta Från Stereo
  • Linne Somewear
  • Byxor Från MQ
  • Solglasögon Blammo
  • Sockar Happysocks
  • Skor "Tjejdojer"
  • Jacka från H&M






Crap!

Alltid lika gött med seriepremiär men inte lika roligt att förlora, oh inte det sättet vi gör det på. Vi ledde med 1-0 när det hade gått 20 sekunder av matchen sicken start tänkte jag för mig sjäv. Sedan får dom en frispark och bollen trillar oturligt in i mål , ja nästan iallafal för våran back fick den på handen, han blev utvisad. Segt då, det hade gått 5 minuter av matchen detta händer inte tänker jag för mig själv. Straffen satte dom iallafall, sedan får dom 3 offside mål på köpet dock då stog det helt plöstligt 1- 4 till dom. Men antar att domaren och linjedomarn glömde glasögonen hemma ? A jag vet inte vad felet var men vad jag vet är att denna matchen inte var rättvis. Själv fick jag kolla matchen från sidan, jag har varit sjuk hela veckan som jag har nämnt i tidigare inlägg. Ny vecka snart och nya träningar och ny match snart något att se framemot. Jaja tänkte byta samtalsämne nu , ikväll är planerna att vi ska hem till Hanna oh grilla och även spela kubb. Vi kommer vara ett par stycken, självklart tar jag med mig cameran och dokumenterar detta. Vad har ni för planer ikväll? Hoppas ni får en kanon kväll iallafall för det kommer jag att ha, ser framemot detta. Återkommer som sagt med bilder senare.

Lars Winnerbäck

Känner ni känslan? Denna texten sätter alla svaga punkter.




Godmorgon ..

Ligger här nyvaken och lyssnar på Lars Winnerbäck - Kom änglar. Enligt mig är detta en riktigt mysig låt, jag ska strax stiga upp och göra iordning en god frulle. Sedan kommer en i laget och hämtar upp mig för att sedan åka vidare till brålanda. Seriepremiär idag men kommer tyvärr inte delta pga av sjuka, tråkigt värre men jag skall åka dit och pusha dom. Och hoppas att gubbarna tar hem vinsten. Ser att solen har vågat titta fram med och detta gör att man känner suget att spela ännu mer. Frulle va det ja!

Bye Fellaz

Hårt straff!

De fyra svenskar som ligger bakom fildelningssajten "pirate bay" dömdes idag till 1 års fängelse vardera samt 39 miljoner i skadestånd, inget roligt straff att få. 



Precis Hemkommen!

Steg precis in med tunga steg innanför dörrn, idag har jag spenderat min tid med Hellqvist och resten av " the crew " trevligt trevligt. Kvällen börja på strandgatan, där vi satt ett par timmar och umgicks riktigt mysigt få jag säga. Sedan bestämde vi oss att åka till donken, eftersom vi är trogna gäster så kunde vi inte svika. Nu sitter jag här mätt och belåten och lyssnar på Elliot Yamin - I will wait for you, denna låten får mig att tänka och sätta mig i djupa tankar.

Godnatt Alles!


JUST NU:

 Martin och hans broder spelar just nu spelar NHL 09 och jag väntar på min tur, kan knappt hejda mig.


Dagens Visa !

  • Bågar -   Blammo
  • Kofta -  Poco Loco
  • Väst -  Cocker
  • Väska -  Fred Perry
  • Byxor -   Dr.Denim
  • T-shirt -  Cheap Monday




Goodmorning!

Sitter här och föbereder mig inför dagens "pm" anförande som jag kommer ha på svenska lektionen. Jag hoppas att detta kommer gå vägen. Min dag idag kommer vara rätt lugn faktiskt, inga större planer direkt, jag tar det som det kommer va. Nene tillbacka till verkligheten nu !

Ps: Vad rörd jag blir av din kommentar, ångrar lite i efterhand nu att jag inte visa upp det här. Jag känner mig väldigt smickrad. Och om du inte förstod poängen så skojade jag bara, men antar att du inte förstod detta? Humor vad är det? Jadu jag kan ta och förklara om du vill?

Avslutar Marcelo.
 

Jag har tråkigt !

Jag har väldigt tråkigt just nu och funderar starkt på att sova strax, för finner inget annat att göra. Dagen i sej har varit väldigt seg har mest legat hemma och spelat tv spel. Har även försökt läsa en bok men det gick sådär, jag gav upp efter 10 minuters intensivt läsande. Hopp idag är det  lipz och jag känner lite suget i kroppen, men tror inte jag kommer dra ditt ändå. Jag har fått en tendens att vara jävligt lat om dagarna. Imorgon är det fredag och jag har inga större planer inplanerat , kanske blir lite grillning med boysen får ta och höra med dom imorgon. Anyway det var allt för idag.

Godnatt Alles !

BaraWii - VisaKortet

Jag kommer ihåg när jag berättade för er om vårat " Visakort " om ni inte fatta poängen, så skojade vi bara med er. Tänkte att det är bäst att ta upp detta, so no hards feelings now okeey? För jag minns att vi fick en hel del kritik pg,a av detta. Och det vill vi ju inte.



Nu Har Även Chris Brown Joinat Mig !



Precis nu har även Chris Brown beslutat sig att joina the familly. Som ni ser på bilden har Chris på sig ett par wayfarer´s och enligt mig så passar dem honom utmärkt. Bra val Chris !

 


 



Give her a chance !

Sitter här och pratar med Amanda, hon är ledsen över att hon inte har fått tillräckligt med besökare på hennes blogg. Snäll som jag är, så skriver jag hennes blogg här på barawii-bloggen. Här har ni hennes blogg "amandaibland.blogg.se" men var inte allt för hårda mot henne nu, ge henne en chans. På tal om annat så har febern försvunnit och detta är framsteg, har bara förkylningen kvar. Läste precis en blogg där personen gav tips på en ganska bra låt. "The Saturdays - Issues" ta och lyssna, jag gillar den.

Welcome Sunshine !

Men Shululu ! Läget med er idag? Själv mår jag en smula bättre men inte helt återställd än. Kan tyvärr inte delta i dagens träning heller , suger jag vet men vad ska man göra när man är sjuk. Det är faktiskt synd om mig ju ! Tänk alla som är ute och njuter av det fina vädret, medans andra får vara inne och försöka bli frisk. Dessutom så tar jag en massa tabletter som jag egentligen inte vet vad dom hjälper till men. Och inte tala om den äckliga te´n jag är tvungen att dricka, it´s nasty så åter igen DET ÄR SYND OM MIG.

Jag delar med mig lite av min musik njut.


Goodnight !

Nu tänkte jag lägga mig och sova , dagen har varit helt ok trots att jag har gått runt med 38 graders feber. Men man skall inte hänga läpp för lyckan är lätt, så imorgon är en ny dag och jag hoppas att jag vaknar något bättre än vad jag gjorde idag.

Godnatt !

Nu blir det en kvällspromenad !

Eftersom man har suttit inne hela dagen och kollat på film, samt lyssnat på "Melissa Horn" så känner jag att jag behöver en  kvällspromenad. Jag återkommer lite senare när jag kommer hem.

Ciao !

JUST NU:

Sitter och njuter av denna underbara personen ! Och tycker synd om mig själv.


Obeskrivlig !

Precis kollat klart " Fireproof " och denna filmen får 10 av 10 i betyg. Denna filmen är enligt mig bättre än "The Notebook " och jag tycker denna filmen i sej är väldigt bra. Så jag rekomenderar er att se filmen " Fireproof ". Jag har precis druckit klart mitt te och det smaka röva, jag ligger här under mitt täcke och svettas som en jävel med. Nu tänkte jag kolla vidare på nästa film. Åter igen denna filmen är ett måste !


Cause im so sick of sickness!

Jag mår inte så jävla bra idag , va tvungen att åka hem efter psykologin. Jag orkade inte vara kvar i skolan , jag kände hur jag kallsvettades under lektionstid och började få huvudvärk. Så nu ligger jag här under mitt täcke och skriver ett litet halvt fattigt inlägg. Det får duga för idag , tror inte jag kommer skriva några fler inlägg idag. Beror på om jag orkar.

Bye Fellaz !

What A Match !

Tjenna bloggen ! Precis kollat klart Champions League, vilken match mellan Liverpool & Chelsea Oj Oj säger jag bara. Chelsea drog det längsta stråt grattis, nu tänkte jag kolla på Andra Avenyn på datorn. Skippa träningen idag pg,a av sjuka men hoppas bli bättre snart. Ska dricka lite te med honung, det sägs att det skall hjälpa, återstår och se. Men nu tänkte jag lämna er och stänga av datorn. Peace.

Godnatt Alles!



En sjuk Marcelo.

Känner hur sakta men säkert febern börjar ta över min kropp, jag vill inte bli sjuk. Fy va segt. Seriepremiär på lördag och jag hoppas att jag har frisknat till, tills dess annars vet jag inte riktigt vad jag gör. Tänkte lägga mig nu och vila, skall samtidigt lyssna på lite Gavin Degraw innan jag slocknar. Bye Fellaz !

Bra Dag !

Slutat för dagen och det känns underbart, ska iväg strax några vänner ringde precis och berättade att dem hade fått motorstopp på vägen. Så får bli snabba ryck nu. Återkommer snart igen !


Litet Bildextra :






Avslutar med att tacka för en otroligt bra kväll !

Hjälp!

Ligger här döende och orkar inte gå upp, fundera på skolka idag ? Hm nej det kan jag inte göra. Första lektionen matttematik sounds really fun, tur att man bara har 2 lektioner idag det ska jag allt klara av. Har även lite smått ont i halsen och det gör inte saken bättre heller suck ! Jaja vi hörs senare.

Klippning!

Nu är jag hemma igen , sitter och kollar lite olika frisyrer på nätet. Kan inte riktigt bestämma mig än , vi får se vad det blir för någon i slutändan. Har änna tröttnat på min vanliga frisyr ,känner att liten omväxling inte skulle skada. Återkommer med resultatet.

JUST NU:

Befinner mig just nu i bilen påväg till brålanda ....

Sista Dagen !

Tjenna bloggen ! Sitter här och kollar på "the city" och är lite små deppig pga av det är sista dagen på lovet idag. Idag har jag inte inga större planer inplanerat mer än att jag ska ut på en nyttig promenad senare ikväll. Gårdagen var som sagt väldigt trevlig bjöds på film och mat, bra skit ! Nu tänkte vi sätta oss till bords och äta lite.

Tills Vidare !





Sängen Kallar !

Nu är det läggdags här, kvällen har varit kanon men nu tänkte jag skriva mitt sista inlägg för kvällen. Imorgon är det en ny dag med nya möjligheter , vilket jag ser väldigt mycket fram emot. Bäst att jag stänger av datorn nu innan mina ögon slocknar här. Godnatt Alles !


Seg Marcelo !

Sitter här med min bärbara i knät ,vi har precis kollat klart filmen och det var en helt "OK" film. Ingen film jag hade gått och kollat på bio precis men. Satte precis på tv´n och vi kollar på "Så ska det låta". Nu tänkte jag lägga ifrån mig datorn och köra hem Artan , vi får höras lite senare.

Arrivideci !


Life is kabel !

Kom precis hem, jag har varit ute och spelat lite fotboll sedan tog vi en sväng förbi hemmakväll , vi hyrde filmen  "My best friends girl". Så nu har vi laddat med en massa godis och läsk här. Ikväll är det lipz 18 och jag har gjort valet att dissa detta ikväll , sitter hellre hemma med mina föräldrar och S och äter god mat och har det allmänt mysigt.

Peace !


JUST NU :

Städar lägenheten medans jag gör detta så lyssnar jag på denna låten!
Snäll som jag är så får ni ta del av detta.


Ont i huvudet ..

Ja precis huvudet värker och jag mår sådär idag, kan beror på gårdagens bravader. Ligger just nu här bredvid min S och vi lyssnar på Melissa Horn och njuter av hennes musik. Tillbacka till gårdagen, vi var hemma hos Linda och förkröka hade dock lite otur då en viss person(Linda) spillde rödvin på mina nya beiga chinos, självklart förlät jag Linda eftersom detta var inte med mening. Snabba ryck kallt vatten sedan hällde jag en massa salt på byxorna. Enligt Hanna skulle detta hjälpa så fick ju tro henne, sen kom min underbara mor och lämnade ett par andra brallor till mig. Så Linda om du läser detta , så behöver du inte oroa dig i wont kill you. Efter många om och men så drog vi vidare till olearys där forsatte festandet. Jag , Mathias, Berna, Jensen, Lillberna, Petrus , Aras och sist men inte minst våran underabara Ejmen. I baren stog Hilta han öste på med sprit i våra glas, efter några sisådär 7 glas så kände jag att det snurrade i min skalle och fick tacka för kvällen:). Idag är det söndag och jag kommer springa runt här i min lägenhet i mina mjukisar och ta dagen som den kommer.

VI hörs senare !

Familjen!

Detta är en låt som jag spelade ett antal gånger förra sommaren. Jag kommer återigen göra detta denna sommaren, trogen som jag är. I Love Familjen.


JAG ÄR TRÖTT!

Jag är trött , hela min kropp skriker "SOVA" men jag känner att jag kan inte ligga hemma och sova bort dagen. Så jag har beslutat att ta på mig och äta lite frulle, sedan bege mig ut till bryggan och njuta av solen och självklart njuta med en mjukglass i handen. Kvällen är party inbokat känner på mig att detta kommer bli en kanon kväll, Vi ses i dimman !

Jag återkommer senare med dagens outfit !

Opps jag glömde!

Innan jag stänger av datorn så måste jag bara dela med mig av denna fina låten !


Bra Dag!

Kom precis innanför dörrn, sitter här i min ensamhet och lyssnar på Beyonce - Halo. Kvällen har varit kanon, träffat mina vänner samt fått avnjutit god mat på strandgatan. Vi prata även om planerna inför morgondagen, kommer blir kanon. Nu tänkte jag sätta mig och spela  "The Godfather".


Godnatt Alles !

Arrivideci

Nu har jag spelat klart för dagen, väntar på att Mathias Hellqvist ska komma till min parkering och plocka upp mig. Vi ska bort till honom för att sedan ut på en promenad. Ikväll har jag inga planer inplanerat än , tänkte höra med boysen ifall dom vill grilla ikväll? Hoppas dom vill detta för ser ut som att detta goa vädret kommer att hålla i sig till ikväll. Några kalla och varma filtar samt grilla lite gott kött/korv, och självklart trevligt umgänge.

Vi hörs !

JUST NU:


Befinner jag mig i mitt rum och njuter av detta fantastiska spel.


Men bjuuuuuuuuudaaaaaaaaaa!

Morsning Folk! Ligger här och lyssnar på Gavin Degraw , ska strax upp och äta lite god frulle. Gårdagen spenderades framför mitt kära xbox 360 jag spelade " gudfadern 2" som jag inskaffa mig igår. Kände att detta var mer intressant istället för att ränna runt på lipz 18. Var tvungen att stänga av pg,a av att S klagade hela tin. Ioförsej när jag kollade på klockan så var den redan 04.00, men oj tänkte jag va fort tiden kan gå när man har kul. Idag ser dagen ut följande : Hellqvist kommer la ringa mig vilken minut som helst och höra med mig vad vi ska hitta på idag. Antar det blir det vanliga strandgatan alltid en trogen vän i nöd, bra skit . Nu tänkte jag faktiskt lämna er ett litet tag, men återkommer senare. Peace Love And Understanding !

Beyonce - Halo

Denna låten spelades flitigt under våran resa hem från Åmål ! Detta är absolut en av mina favorit låtar. Känner att denna låten passar mig utmärkt, som handen i handsken , ja precis.


JUST NU:

Befinner jag mig på strandgatan .......

Hello Sunshine !

Tjenare ! Ligger här klarvaken och kollar reprisen på "andra avenyn"  ser att solen har vågat titta fram igen. Igår var det inget höjdar väder precis. Ska strax ta på mig och åka bort till Ns ska nämligen hämta min baslåda som har legat där ett bra tag. Dagens planer blir till att träna och sedan försöka umgås med mina föräldrar. Återkommer senare.

 Ciao !

Finally Home !

Kom precis innanför dörrn, jag har varit i åmål och härjat, nej då jag har bara varit snäll och kört von sneidern dit.Min far ringde precis och berätta att hans barca ledde med 3 bollar mot noll över bayern. Grattis ! Nu ligger jag här i min otroligt bekväma säng och lyssnar på " Melissa Horn" enligt mig har otroligt bra texter som sätter en i djupa tankar ibland. Nu tänkte jag drömma vidare här, så får vi prata vidare imorgon.
 
Ps: Ser att mina besökare har ökat dom här senaste dagarna , vilket glädjer mig. TACK!

Godnatt Alles!

Torrevieja

I slutet av juli så kommer jag befinna mig i spanien - torrevieja. Där kommer jag bl.a ligga på stranden sola, bada och dricka en massa goda coronas.That is life.




Goodmorning Everyone !

Klockan är 11.04 och jag ligger här klarvaken och kollar på " Hogan Know Best " ska strax upp och ta en varm dush, ser att solen inte har vågat tittat fram än, kanke senare?. Idag har jag inga större planer mer än att jag ska träffa Linda, vi tänkte sätta oss på strandis och fika lite och prata strunt. Nepp dush var det ja !


Kid singing Britney Spears scared to death by his mom


Lägger upp detta videoklippet innan jag lägger mig bredvid min S.
Spola fram till 1.13 njut nu av denna sköna killen som skräms av sin mor HAHA!

 Enjoy !



En Trött Marcelo!

Kom precis innanför dörren , jag har varit och tränat och känner mig som en helt ny människa. Känner att jag lever igen efter 1 vecka av skräpmat. Så har jag finally fått springa av mig allt detta ( på god väg). Imorgon blir det ett extra träningspass tänkte nämligen gå ut och springa 1mil måste ligga i nu innan seriestart. Nu tänkte jag sätta på någon film som jag kan somna till.

Godnatt Alles!


JUST NU:


Precis hemkommna från våran promenad nu tänkte vi lägga oss och kolla på "Wedding Crashers".


Slappa hela dan varje dag!

Medans Sandra ligger och sover så passar jag på att blogga lite. Klockan är snart 16.00 och jag har inte gjort något alls mest legat i sängen och spelat tv-spel och tagit dagen med en nypa salt. Antar att det man gör när man har lov, så why not lixom. Klockan 18.30 så sätter jag mig i bilen och kör bort till träningen, kan behövas röra sig lite känner att dem senaste dagarna har jag bara druckit öl och ätit en massa skräpmat. Vilket inte är bra för snart kommer sommaren. Nepp nu tänkte jag väcka sandra och försöka få med henne ut på en promenad. Vi hörs senare!

Shulu!

En trött Marcelo skriver sitt sista inlägg för kvällen. Idag har det bara varit chilli willie för min del  vi har suttit på strandis och njutit av det fina vädret som har varit idag. Imorgon är det tisdag och har inga större planer inplanerat , vi tar dagen som den kommer. Nu säger jag godnatt .

Godnatt Alles!



Laddar upp en bild på mig och Aras.

What to do?

Liggandes sitter jag och funderar på vad man kan hitta på en kväll som denna .
Några förslag? Jag är tom på ideér kanske bio? Eller Strandis? Jaja vi får se vad det blir.

Hejdå !

Sweetiest Kiss !



Nu väntar en promenad i det soliga vädret  life is wonderfull ....

6 April

Tjenna bloggen ! Precis vaknat, ser att solen har tittat fram igen inte fel det :). På tv´n går just nu "life of Ryan" ett av mina favoritprogram. Idag är det tänkt att vi ska sätta oss på strandgatan och njuta av vädret , hoppas dock få lite mer färg på köpet. Nepp nu ska jag göra iordning en god frulle sedan väntar dushen. Återkommer senare Peace !

Bjuder på en skön låt !

Gott Med Lov !

Sitter här med Sandra & Artan vi tänkte sätta oss och kolla på "Jakten På Lycka "  där Will Smith har huvudrollen. En film som är inspirerad på en sann historia. På tal om annat så vann vi matchen med 7-0, tyvärr så hamnade jag inte med på målprotokollet eftersom jag är högerback.

Godnatt Alles !


Påväg till Åmål

Tjena bloggen! Sitter just nu i bilen påväg till åmål. Vi ska spela DM mot Tösse, hoppas på vinst. Gårdagen blev väldigt lyckad, en hel del sprit och bra gemenskap gjorde kvällen susen. Kvällen börja på strandgatan där Martin, Sandra och Artan satt och förkröka själv fick jag nöja mig med några redbull, eftersom jag hade match dagen efter. Efter dom hade druckit en hel del vin beslöt vi oss att gå vidare till Olearys. I baren jobbade om inte vem, jo självkart bartendern Hellqvist. Klockan kvart i två beslöt vi oss att åka hem pga att jag har en tidig match idag, så det vart ingen efterfest :( . Jag återkommer senare med lite bilder.


Arrivideci !

Äntligen!

Tjenna bloggen ! Precis stigit inannför dörren , har varit på strandgatan och fikat och njutit av solen som har vågar komma fram (äntligen). Planerna för kvällen är att vi ska sätta oss på strandgatan och senare vidare till olearys. Det var allt för ikväll.

VI hörs !

23.28

Precis hemkommna från strandgatan, just nu ligger vi här och njuter av artisten Tracy Chapman, en artist som skriver en hel del bra låtar. Kvällen har förövrigt varit väldigt trevlig. Tänkte sätta mig och spela lite fifa 09. Imorgon är det lördag ser framemot en fullspäckad kväll.

Godnatt Alles !


Strandgatan!

Men Shululu! Dagen har hittils varit väldigt ansträngande, börjar med att jag bytte till sommardäck på min bil sedan ringde rashid och han behövde lite hjälp med att riva ner tapeter m.m. Självklart ställde jag upp som den vän jag är. Ikväll är det tänkt att  vi ska sätta oss på strandgatan och umgås allesammans, något jag ser framemot. Självklart så lägger jag upp kvällens outfit .

Tills Vidare!





Äntligen Fredag!

Tjenna ! Klockan är 07.55 och jag har precis vaknat upp ur min skönhetssömn.
Ska strax in i dushen för att sedan göra iordning en god frulle, sista dagen innnan lovet börjar och detta känns verkligen underbart. Ett behövligt lov. Nu hinner jag inte skriva så mycket mer för måste in snabbt i dushen. Jag återkommer lite senare. Ciao !

Godnatt!

Är medveten om att det har varit dålig uppdatering från min sida , men inte haft tiden eller lusten att blogga idag.Dagen har mest bestått av skola och träning, nu tänkte jag sätta mig och spela lite fifa innan jag går och lägger mig. Imorgon är det fredag och planerna är inte stora alls , kommer nog mest chilla med min sambo :).

Godnatt Alles!


Finally !

Medans Hugo har vunnit Rosing´s hjärta så har Xbox 360 vunnit mitt .
Ikväll kommer jag ägna min tid åt att lära känna min sambo.Så gott folk vi ses om 10 år eller så.




 

RSS 2.0