03.50

Varför är jag vaken ? Bra fråga, har precis kollat klart transformers med mina favoriter. Var lite skeptiskt först när vi skulle se på den, men den var faktiskt rätt bra. Vi har förresten bestämt oss vart vi ska resa i sommar, det blir faktiskt Cypern, AgiaNapa. Ser jag faktiskt fram emot att åka ditt igen, va där senast sommaren 08. Men detta året är det ett nytt crew som intar Cypern. Nepp skall försöka få lite sömn nu !

Back on track !

Tillbacka till rutan ! Sitter här och tycker synd om själv, jag är trött på att hoppa runt som en jävla idiot. Kan någon komma och bota mig ? Göra så all verk försvinner ? Det var nog för många önskningar tror jag. 3 dagen avklarad nu efter operationen och jag börjar sakta men säkert kunna stödja foten, lite iallafall. Framsteg !  Nu tänkte jag försöka göra något vettigt. Ciao !

Sunshine !

Solen skiner och jag är på strålande humör. Sitter här hemma och har precis ätit klart , funderar på vad man skall hitta på idag? Känns jävligt gött med att ta fram vårjackorna nu och lägga undan vinterjackan får jag faktiskt säga. Idag är det Tisdag och är ledig ifrån fotbollen, vilket känns jävligt skönt.  Nepp fellaz shower nu !

RSS 2.0