Örebro´s Gator !

Shululu ! Då har man anlänt till Örebro, gårdagen blev väldigt lyckad faktiskt. Vi kom fram till Örebro klockan 21.00, sedan vart det snabba ryck in i dushen och göra sig ordning för förfesten. Idag mår jag inte så bra men jag får skylla mig sjælv. Nu tænkte jag luncha lite på "Gröna Grodan". Men jag återkommer senare under dagen.

Vi snakkes senare !

JAJAJAJA DJ KEVIN !


Haha finns du eller ?

Japp då var det Fredag och det innebär HELG ! Fyfan vad skönt, denna dagen har jag väntat på hela veckan. Nu ska jag till min älskling och plocka upp Artan. Hoppas ni får en kanon helg !

// kevin


Torsdag !

Hej bloggen !

Då var man tillbacks till skrivandet igen. Hur mår ni idag ? Själv så mår jag sådär, jag har så jävla ont i foten. Jag hade egentligen träning idag men jag kunde inte medverka pga av skada. Så jag har bara slappat hela dagen. Det är så tråkigt med skador, men det är la bara att bita ihop. Imorgon är det fredag, vilket innebär sista arbetsdagen för denna veckan. Det känns för jävla bra, ska jag säga er. Helgen ser väldigt lugn ut, jag har inga stora planer alls inplanerade. Nu ska jag ägna lite tid åt min örebro vän så jag avslutar nu.

Godnatt Alles !

Jävla fot !

Jag är förjävla dålig på att uppdatera denna bloggen har jag märkt, men jag ska försöka skärpa mig. Jag lät nästan för upptagen va? Haha om det ändå vore så, dagarna går mest åt att ligga och kolla på. Jag får skärpa mig nu man blir ju tjock utav all godis och läsk. Imorgon är det torsdag och det innebär att de är snart helg, hur skönt är inte det då ?

I'll do it like a truck

Precis ! Denna låten är bara för råå asså, oh lucky lucky sommarens hit utan tvekan.
 Jaja jaja Vi är där nästa år igen va .


Oh Njut !

Denna låten spelas just nu !



I just wanna use your love tonight !

Hej ! Då var man tillbacks till bloggandet igen då. Sitter här och kollar på Entourage fick låna skivan av Johan, fast detta är bara säsong ett då. Dagen har inte varit speciell alls, jag har bara jobbat och tränat fotboll. Det är nu bara 2 dagar kvar tills helgen kommer. Ge mig Helg !

Godnatt Alles !


Lördag

Inget stor fan av Ken ring men denna låten är faktiskt bra !


Ah Ah

Då har man avslutat en lugnt möte och hunnit hälsa på bolaget. Nu väntar en dush sedan bege sig hem till Mårten, för att börja lite smått. Ikväll är Eniro- Finest som kommer göra uddevalla´s gator osäkra. Vi ses i dimman !

Godnatt


Vill Tillbacka !


Sex On Fire !


Ah Ah jag kom direkt !

Då var man hemma igen då, känns jävligt skönt får jag säga. Just nu gör jag inte så mycket inväntar träningen som är klockan 18.30. Hittade några bilder från midsommar som jag tänker dela med mig till er läsare. Det vankas personalfest på fredag, oj oj redan fest ? Här är det snabba ryck. Nu ska jag sova lite.




Knock you down !

Godmorgon ! Nu har jag dushat. ätit en god frulle samt gjort i ordning mig. Idag är det tredje dagen på jobbet och jag ser inte ifram emot det alls. Jag orkar inte jobba ! Varför kan jag inte ha tur och vinna på lotto? Vinna några miljoner hade varit något. Nepp nu får jag sluta här för jag ska plocka upp Mårten Gås. Vi snakkes !


Godnatt !

Nu kallar sängen! Jag är väldigt trött får jag säga, känner att ögonen slocknar vilken sekund som helst. Kvällen har varit väldigt lugn, jag har kollat lite allsång på skansen och bara slappat. Imorgon börjar jag jobbet 08.30 för att vara exakt och jag känner mig helt död idag, så jag kommer nog inte ha några helst problem med att somna ikväll. Nepp nu ska jag sova.

Godnatt Alles !


JUST NU :

Ligger och kollar på Allsång på skansen, jag har tyvärr inget annat för mig. Det enda som fattas nu är en skål med chips. Men så bra ska vi inte ha det. Man blir tjock utav chips !

Tillbacka till Allsång !

Litet BildExtra




The Saturdays - Issues

Då var man hemma igen efter en vecka i Turkiet, känns väldigt surt får jag säga. Har börjat på mitt nya jobb och det kommer bli spännande och ser hur det kommer gå. Det är tur att jag har Mårten Gås som min kollega, kunna prata bort några timmar på jobbet inte fel det. Jag är förövrigt väldigt seg, jag är inte van vid att stiga upp klockan 07.00 för att åka och jobba. Jag är van vid att lägga mig sent och dricka mig full varje dag. Så detta är en tuff omställning för mig, men detta skall jag nog klara av. Eller vad tror ni? Vad händer utav dagen som är över? Jag ska faktiskt bara ligga här i sängen och drömma mig bort lite, tänka på hur skönt jag hade det i Turkiet. Nepp nu blir det lite siesta. Puss Alles !


Skön Remix

Jag avslutar kvällen med denna låten ! Lyssna och njut folkens.


RSS 2.0